Aktywne Wpisy

thorgoth +18
Pierwsza dama z wizytą w Rumunii. Nie to nie fotoszop ani AI.
#modadamska #ciekawostki #woreknaziemniaki
#modadamska #ciekawostki #woreknaziemniaki
źródło: HCqb4YfXMAAhfzy
Pobierz
nowszyja +82
Dlaczego przeszliśmy do porządku dziennego z psami srającymi w galeriach handlowych? Byłem wczoraj świadkiem jak pies zesrał się na podłogę w galerii handlowej obok punktów gastronomicznych przy zadowoleniu psiej mamy. Psia mama wzięła g---o do woreczka, ale ślad po gównie został, bo już chusteczki żeby to zetrzeć nie użyła. Ale sam fakt, że psy srają obok jedzących ludzi pokazuje, do jakiego punktu doszedł ten psiarski psychiatryk.
Po co w ogóle psiarze zabierają
Po co w ogóle psiarze zabierają

Już mi dwie osoby o tym mówiły i u mnie szef też dąsał się przy dawaniu urlopu. Przecież dla pracodawcy to jest w sumie plus - nie ma człowieka, ale ucina też mu się pensje.
Dodam, że w przypadku mnie i moich znajomych nie był to okres zapieprzu i były to pojedyncze dni (w moim przypadku 24 i 31 grudnia, gdzie szef sam zachęcał aby jak najwięcej osób brało wolne)
#pracbaza #urlop
@hit_malinowy: dobrze radzę - nie zakładaj nigdy własnego biznesu. xD
Twój pomysł jest tak przełomowy i genialny, że może niech przedsiębiorca całą załogę wypuści na urlop bezpłatny. Przyoszczędzi na pensji. xD
Ba, istnieje coś takiego jak L4. I w tym czasie też kolega może wpaść na pomysł zachorowania przecież.
Ja chciałem wziąć 24 i 31 grudnia wolne bezpłatne, gdzie szef sam wszystkich zachęcał aby brać urlopy na te dni.