Aktywne Wpisy

BozenaMal +286
Developer powiedział że będzie mieszkanie z ogródkiem to będzie mieszkanie z ogródkiem. Jakieś pomysły jak zagospodarować to miejsce? XD
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
źródło: ogrodek
Pobierz
gymw8nhnzd +28
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o

Z tego co kojarzę, to z MetaMaskiem były kiedyś związane jakieś hacki i kradzieże krypto. Nadal trzeba uważać przy używaniu MetaMaska?
#kryptowaluty #eth #erc20 #metamask
Adresy muszą się niestety zgadzać?
Tego nawet nie znałem, czuję się jak jakiś boomer trochę, który przesiedział ostatnie lata w jaskini xD Muszę to ogarnąć, jak najbezpieczniej to zrobić xD
https://bithub.pl/poradniki/przewodnik-krok-po-kroku-po-zdecentralizowanych-finansach-bez-oplat-za-gas-w-ethereum-z-polygon/
PS. Można jakoś na tych opłatach fee na ETH zarabiać?
@Zapaczony: to chyba dobrze, bo całe te "web3" to jakieś sojowe s----------e w community crypto xD
Ja osobiście używam MetaMask tylko na telefonie, bo na komputerze by default nie będziesz miał tego sandboxingu jak na telefonie.