Aktywne Wpisy
sildenafil +645
„Panowie mogą odebrać bilet tylko w towarzystwie PAŃ, czekając przed wejściem na teren festiwalu” - taką zasadę wprowadził festiwal Wakacyjne Miasto Kobiet w Świnoujściu. Chodzi o wejściówki na spektakle teatralne, odbywające się w ramach festiwalu.
Dodatkowo mężczyźni mają także całkowity zakaz wstępu na teren festiwalu do godziny 19:00 - mogą wejść tylko na wieczorne pokazy filmowe oraz na spektakle, jeżeli zdecydują się czekać jak piesek pod bramą, aż jego pani zdobędzie bilecik.
Mieliśmy w przeszłości restauracje z zakazem wstępu dla czarnych, potem były wagony w tramwajach tylko dla niemieckich żołnierzy, a ostatnio strefy wolne od LGBT.
Jak
Dodatkowo mężczyźni mają także całkowity zakaz wstępu na teren festiwalu do godziny 19:00 - mogą wejść tylko na wieczorne pokazy filmowe oraz na spektakle, jeżeli zdecydują się czekać jak piesek pod bramą, aż jego pani zdobędzie bilecik.
Mieliśmy w przeszłości restauracje z zakazem wstępu dla czarnych, potem były wagony w tramwajach tylko dla niemieckich żołnierzy, a ostatnio strefy wolne od LGBT.
Jak
Simba997 +268
#frajerzyzmlm "Seba słyszałeś o tym mlm? Godzinkia i wypłata wpada"
Ile kosztuje rogal? Ceny jeszcze nie podali, ale myślę że #!$%@?ą tyle że spadniemy z krzesła xD
#wroclaw #jedzenie71
Ile kosztuje rogal?
Co i tak jest dużo jak weźmiemy pod uwage że w większości cukierni trzeba zapłacić około 10zł (nie piszę o biedronkach i cukiernio podobnych zakładach). Weźmy jeszcze pod uwage to że nie ma certyfikatu :P a te za 10zł to z certyfikatem ;)
@Franzowaty: Petit Four działa jak cukiernia.
Pytanie zatem ewoluuje w kierunku: ile za transport policzy sobie Tobiasz?
#!$%@?ąc, w Chlebusiku (należącym do piekarni Nieinna) całorocznie rogale z białym makiem (niepodpisane jako świętomarcińskie) są sprzedawane za bodajże 10 zł. Jak tutaj powyżej 20 nie będzie to się zdziwię xd
@refresz: We mnie się bije zawsze zamiłowanie do dobrego jedzenia ze zdrowym rozsądkiem. I ostatnio wygrywa zdrowy rozsądek. Rzadko dzisiaj w kuchni udaje się mnie zaskoczyć, rzadko jestem nawet nie zachwycony, ale nawet zadowolony. A za to niemal zawsze czuję, że przepłaciłem. Mimo iż lubię Petit Four, to to co Tobiasz #!$%@? z cenami jest #!$%@?
Pewnie 20 zeta spokojnie bedzje.
@refresz Nieinna ma naprawdę spoko te wypieki.
Swoją drogą Gigi w Ferio podniosła ceny swoich rogali na... 136zł za kilo, z 103zł w zeszlym roku xD
@NaglyAtakGlazurnika: No i to jest wynik - 30% wzrostu cen, a nie jakaś smutna inflacja 6 czy tam 7 %.
Tobiasz od początku roku ma nowe BMW. Stopy procentowe skoczyły, leasingi też. Więc rogale w Petits też podrożeją. I to bardziej niż inflacja xD.