@pylocz: zmień karmę lub dorzucaj natkę pietruszki
BTW jak ja się cieszę, że mój 12-letni kot nie zabija oddechem, nawet jak futro sobie wyliże to pachnie tylko mokrą sierścią. Ale karmiony dobrą karmą. Najgorsze są japy (i kupy) po marketowych karmach, fujka.
@PiersiowkaPelnaZiol: Tak, świeża zielona natka, z tego co pamiętam porcja to tak łyżka skrojonej natki pietruszki na 5 kg psa. Tip sprzedała mi pani wet. Na ludzi też natka działa odświeżająco, no ale ona kamufluje, a nie leczy nieświeży oddech.
@PiersiowkaPelnaZiol: na wszystkie zwierza, w tym ludzkie. Ale też nie daje super efektów, ot wspomaga odświeżająco. Jak wali mocno z pyska, to się szuka przyczyny, a nie kamufluje.
#pies #pokazpsa #smiesznypiesek #psy #smiesznepieski #wykopjointclub ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW jak ja się cieszę, że mój 12-letni kot nie zabija oddechem, nawet jak futro sobie wyliże to pachnie tylko mokrą sierścią. Ale karmiony dobrą karmą. Najgorsze są japy (i kupy) po marketowych karmach, fujka.
Na ludzi też natka działa odświeżająco, no ale ona kamufluje, a nie leczy nieświeży oddech.
Zwierzęta chyba tak mają nie które