Wpis z mikrobloga

Składam tutaj przysięgę, że jeżeli Łoniak wygra tę edycję to kolejną zbojkotuje xD. Mam tak gigantyczną alergię na takich ludzi, że aż mnie mdli. Typ jest obleśnym ćwierćinteligentem, któremu ktoś kiedyś wmówił, że ma mentalność lidera xD. na początku widać było, że ma obraną pewną taktykę zjednywania sobie ludzi. To postawił zdjęcie zmarłej mamy i zdjęciom swojej "ekipy" przy łóżku, to przyszedł kogoś przytulić po jakimś trudnym momencie w hotelu. W momencie gdy zaczął mędzic o "starej gwardii" która jest starsza od "nowej gwardii" o całe 2 dni to zapaliła mi się lampka, a potem poszła już lawina. Wie pustak że ma mikrofon pod gębą to żre tak głośno, że na livach chce się wymiotować (siędzący obok i też jedzący Miłosz jakoś umiał to robić ciszej i kulturalniej),każda jego wypowiedź to żenująca próba manifestu intelektualnego, ale typ nie ma zaplecza, książkami w domu to raczej usztywania gibające się biurko. ale czego tu spodziewać się po typie który pół życia spędził na siłowni lecząc swoje kompleksy kłuciem dupy. Jprdl przepraszam, musiałem
#hotelparadise
  • 8