Mało. Mogłąby sprzedac jeden z domow i wynajac caly zespol ludzi do pomocy jesli jej faktycznie zalezy tak bardzo jak o tym pisze. To co ma w wozie wystarczy to kropla w morzu potzeb. Jako osoba slawna ktorej latwo przychodzi zarabianie pieniedzy mogla nawet rozwazyc calkowite pozbycie sie majatku i przeznaczenie uzyskanych srodkow na pomoc biednym.
@dudi-dudi: mam nadzieję, że nielegalnie przekroczą granice w swoim entuzjazmie i białoruscy pogranicznicy im wytłumaczą na ich skórze dlaczego nie można nielegalnie przekraczać granicy, a jak przejdą z tymi rzeczami to jeszcze dostaną przykładową karę za nielegalny przemyt, to się powinno stać, żeby pokazać innym celebrytom ich krótkowzroczność
@MojWlasciciel: Nie jestem fanem określeń typu "tępa rura", ale musze przyznać, że prychłem srogo z Twojego komentarza :) W sumie to masz rację, ja na 2-tygodniowy wyjazd się pakuję w 3-4 godziny :/
@dudi-dudi: niech ktoś mi powie - tylko u nas są takie cyrki z niektórymi mediami i celebrytami czy to normalne. Gdyby na przykład na norwesko-rosyjskiej granicy były setki imigrantów których rząd norweski nie chciałby wpuścić, to też takie cyrki by się u nich odwalały?
#bialorus
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Mało.
Mogłąby sprzedac jeden z domow i wynajac caly zespol ludzi do pomocy jesli jej faktycznie zalezy tak bardzo jak o tym pisze. To co ma w wozie wystarczy to kropla w morzu potzeb. Jako osoba slawna ktorej latwo przychodzi zarabianie pieniedzy mogla nawet rozwazyc calkowite pozbycie sie majatku i przeznaczenie uzyskanych srodkow na pomoc biednym.
https://www.youtube.com/watch?v=KCcFNL7EmwY
W sumie to masz rację, ja na 2-tygodniowy wyjazd się pakuję w 3-4 godziny :/