Oderwani od rzeczywistosci zdrajcy ( ͡°͜ʖ͡°) Najlepsze ze po prosbach i "apelu", 2:29 zaczynaja sie groźby XDD #bekazlewactwa #bekazcelebrytow #bialorus
@ROCCO1: Jak kał-elity wiedzą że będzie w---w ludzi, to zawsze wyłączają komentarze. Zdziwiłem się że BBC jeszcze nie wyłączyła komentarzy przy ustawce o umierających imigrantach.
Ja się zastanawiam kiedy YT da opcję wyłączenia minusowania.
@ROCCO1: teraz już jest 3 000 łapek w dół :-) Najlepsze że ta banda debili żąda żeby SG niosła pomoc na terenie Białorusi... Oderwanie od rzeczywistości level Polski Celebryta...
@Kiciuk: no tak średnio bym powiedział. To prawdopodobnie oznaczałoby kary za dopuszczenie do naruszenia granic UE, ogromne problemy i zagrożenie dla zwykłych Polaków nie tylko przy samej granicy ale i wszędzie na trasie imigrantów, niewykluczone działania terrorystyczne (nie wiemy kto wśród nich tak naprawdę może być), sam fakt że na naszym terenie odpowiedzialność za życie i działania tych ludzi spadałby jednoznacznie na nas, szczególnie
@Kiciuk: no tak średnio bym powiedział. To prawdopodobnie oznaczałoby kary za dopuszczenie do naruszenia granic UE, ogromne problemy i zagrożenie dla zwykłych Polaków nie tylko przy samej granicy ale i wszędzie na trasie imigrantów, niewykluczone działania terrorystyczne (nie wiemy kto wśród
@Wap30: Tak tylko wtedy gdy byliby w stanie udowodnić że to my. Dlatego wypadałoby mieć szopkę przy granicy i wwozić ich innymi krajami.
źródło: comment_1636416745Q98SoATRznr2GPH59XsaWh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zdziwiłem się że BBC jeszcze nie wyłączyła komentarzy przy ustawce o umierających imigrantach.
Ja się zastanawiam kiedy YT da opcję wyłączenia minusowania.
źródło: comment_1636444327BqJRYn1PK236AyqqFnjHgz.jpg
Pobierzźródło: comment_16364512801LG4rHU6FHdYcctQFA5Ree.jpg
PobierzKtórędy na onkologię? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Wap30: Akurat to dla nas byłoby najlepsze tylko że niemiaszki napewno by robili wszystko żeby ich zatrzymać u nas.
@Kiciuk: no tak średnio bym powiedział. To prawdopodobnie oznaczałoby kary za dopuszczenie do naruszenia granic UE, ogromne problemy i zagrożenie dla zwykłych Polaków nie tylko przy samej granicy ale i wszędzie na trasie imigrantów, niewykluczone działania terrorystyczne (nie wiemy kto wśród nich tak naprawdę może być), sam fakt że na naszym terenie odpowiedzialność za życie i działania tych ludzi spadałby jednoznacznie na nas, szczególnie
@Wap30: Tak tylko wtedy gdy byliby w stanie udowodnić że to my.
Dlatego wypadałoby mieć szopkę przy granicy i wwozić ich innymi krajami.