Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.
źródło: 22552830_10155704374248150_6008567278218600863_n
Pobierz
jmuhha +7
Czy ktoś miał podobną sytuację - szczelina przy wannie ok 2,5-3cm. Jak to można wykończyć?
źródło: 1000013230
Pobierz

#bialorus
Komentarz usunięty przez moderatora
@DoloremIpsum:
Usuń konto prawaczko
@DoloremIpsum: Jakie jest u ciebie kryterium cieszenia się z czyjejś śmierci?
@CR7THEBEST4EVER: to leć ich z tamtąd zbierać i w swoim domu kwaterować
Część pewnie chciała wyemigrować żeby poprawić swoją sytuację ekonomicznę, część może nie miała wyboru. Jeśli cieszysz się z tego że ci ludzi zginą w lesie bo znaleźli się w złym miejscu i czasie to
@Tank1991: Czekaj czekaj, to mur, SG itd. jest z podatków ale jak ktoś chce ich wpuścić to ma z własnej kieszeni?
zycie to nie bajka, glodni przejda przez granice, kogos napadna stanie sie krzywda a to zwykli ludzie sie tak zachowuja w sytuacji kryzysowej.
A nie wiadomo czy wpuszczasz lekarzy czy zgraje żołnieży isis. mozna ich przyjac w normalnym trybie ale yolo przez granice jest niedopuszczalne tu chodzi tez o bezpieczenstwo twoich bliskich