Aktywne Wpisy
lubieczipsy_ +136
Mem prześmiewczy, ale taka prawda. Europa jest coraz bardziej zacofana technologicznie względem USA a szczególnie Chin. Za niedługo będziemy już tylko skansenem dla klasy średniej z Chin i USA i jedyne co będziemy mieli do zaoferowania to zabytki i piękne krajobrazy.
Europa to prawdopodobnie najlepsze miejsce do życia na świecie, ale umiera na naszych oczach nie tak szybko jak mówią populiści, ale jest to proces widoczny.
#eu #usa
Europa to prawdopodobnie najlepsze miejsce do życia na świecie, ale umiera na naszych oczach nie tak szybko jak mówią populiści, ale jest to proces widoczny.
#eu #usa
gymw8nhnzd +3
#bialorus
@KrupnikPL: jako kraj mamy tak beznadziejny PR że jak ich wpuścimy to media będą po nas jechać, jak ich nie wpuszczamy też. Na linii propagandowej jesteśmy straceni tak czy siak, to jest raczej słaby argument.
Rozwala mnie tylko traktowanie tych Irakijczyków jako jakiś niedorozwiniętych umysłowo. S--------i sprawę ostro ale to nie nasz problem, że ich przemytnicy oszukali. Takie lekcje ograniczonego zaufania odebrałem jak kupiłem kiedyś torebkę majeranku za 30 złotych, a ci po parę tysięcy dolarów brali, bo na słowo wierzyli, że ktoś ich do UE
@KrupnikPL: przeciez oni po tygodniu ci s-------a do niemiec po socjal
@KrupnikPL: Ale w jakich kręgach nam nie poprawia? Sponsorowanych przez Putina?
@uytx:
a nie, to spoko
@lm625: a czy ktoś pisze że wina? Nie ich wina, świat jest gówniany i niesprawiedliwy. Równie dobrze mogę pisać że wyrok za złe urodzenie - śmierć głodowa w afrykańskiej wiosce.
No tak jest, witamy w grze zwanej życie, całkiem parszywej dla wiekszości graczy.
@uytx: Ale nie myślą i co zrobisz? W Polsce takim rodzicom ograniczamy opiekę nad dzieckiem.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora