Aktywne Wpisy
marv0oo +8
PZW wykopki. Jakiś "miły pan" mnie zgłosił za mówienie o tym za co Reporterek siedział w więzieniu i garowałem za to tydzień
Pozdrawiam Cię serdecznie kolego, żeby ci zrobili to za co reporterek garował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
Pozdrawiam Cię serdecznie kolego, żeby ci zrobili to za co reporterek garował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
MajsterZeStoczni +49
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
2. Goscie go zawołali widzac to i dmuchaja dymem - równie dobrze to wyglada jak dmuchanie w celu wywołania łzawienia aby pozbyc sie przyczyny dyskomfortu ( u nas odruchowo sie trze oczy chociaz podnoć to źle).
3 . Wykopki wydały wyrok, że dmuchają aby płakał.
4. Fejk sie rozrasta bo wykopki wklejały wyciete nagranie w odwrotnej kolejności - i widać jak chłopak trze oczy jako rzekomo efekt wcześniejszego dmuchania dymem chociaż było odwrotnie - tarł zanim mu dmuchali.
I tysiace tak można ustawić na wykopie w ciagu jednej minuty a Wy sie smiejecie ze starych bab, że je PiS omamia.
#bialorus
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Irritum: Przecieża napisąłem możliwy powód.
Komentarz usunięty przez autora
@Tylko_Seweryn: Albo mi strim tak ciął albo było odwrotnie.