Wpis z mikrobloga

Właśnie @moderacja zniknęła z głównej znalezisko z płomieniem: S.O.S. z Australii i zbanowano kolegę @alkohol z 14-letnim stażem.
Powodem usunięcia jest rzekoma niezgodność z Regulaminem. To jest informacja prawdziwa, że część społeczeństwa Australii protestuje przeciwko policyjnemu rygorowi stąd zamieszczenie filmu jest rozpowszechnieniem prawdziwej informacji. Tak samo jak prawdziwe są na przykład wstawki z nielubianymi politykami, którzy bredzą i mijają się z prawdą, jednakowoż jest prawdą, że mają takie bzdurne poglądy i ktoś wpadł na pomysł, aby je rozpowszechnić na Wykopie.
informacjaniewygodna-zakop.jpg

Proszę kogoś z moderacji o wskazanie punktu regulaminu, który narusza znalezisko lub zbanowanie mnie tak samo jak w/w kolegę.
#koronawirus #australia #moderacjacontent
  • 17
@S0Cool: dzięki. Z tego co widzę to jedno ujęcie z filmu chyba jest z Wiednia, ale poza nim to kojarzę resztę z Australii więc raczej nie fake.

A moderacja, cóż. Oni nigdy inteligencją nie grzeszyli.
@S0Cool: dziady , chyba pora się pożegnać z wykopem skoro już nawet banują prawdę(nie żeby nie robili tego wcześniej ale pierwszy raz tak ostentacyjnie) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@S0Cool: Mnie to nie dziwi. Moderacja to upośledzone przychlasty. Mi wiele postów skasowali tak z dupy, np: jak pytałem czemu Asgard w Thorze 3 był multikulti, a Wakanda w Black Panter już nie xD.