Aktywne Wpisy
czerwony_ptak +553
Nanuno +98
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Ponieważ niedługo znowu będzie dostępna medyczna marihuana w aptekach, a dokładniej Cannabis Flos THC 20% CBD 1% (Aurora) i Cannabis Flos THC 22% CBD 1% (Aurora), warto pomyśleć o recepcie.
Jeżeli macie pytania związane z medyczną marihuaną, receptą itp to pytajcie śmiało, chętnie odpowiem. Również mogę doradzić gdzie i jak uzyskać taką receptę.
Jeśli nie jesteś pewny czy to lek dla Ciebie, opisz mi swoje problemy to Ci powiem, czy wgl warto interesować się tym temat.
Najlepiej zadawać pytania w komentarzach, ale dla bardziej wstydliwych na priv tez odpowiadam :)
#marihuana #thc #cbd #wykopjointclub #medycyna #narkotykizawszespoko
Na pewno się odezwę jeszcze w tym roku, to na jakiegoś papieroska może nam się uda złapać ;) in touch
1) W jakich ilościach gramowo sprzedają susz w aptece (czy np. można kupić 5g czy tylko większe ilości)?
2) Czy jest możliwość aby zamówić taki susz do wybranej apteki?
3) Czy recepty na susz sativa są przepisywane na depresję lub abulię? (np. z udokumentowaną historią recept na leki ssri itp.)
Red no 2. Opakowanie 5g.
2. Tak
3. Tak w przypadku depresji, lecz takie leczenie wymaga sporej ostrożności i stosowania CBD. Co do abuli nie wiem.
@meq1337: Teoretycznie każdy lekarz może przepisać w praktyce zapisujesz się do kliniki na priv mogę dać link. Wizyta jest online.
Druga osoba z leków to ma Lisiprol HCT, Nedal, czasem Hydroxyzinę lub pramolan.
Leki sprawdzę potem bo nie chce z głowy mówić takich rzeczy.
Trochę czytałem i pracowałem z osobami z depresją i wydaje mi, ze jeżeli podłożem depresji jest stres to jest to skuteczny lek. (TO JEST TYLKO MOJA OPINIA I SAM NIE DAM SOBIE REKI ZA NIĄ UCIAC)
Właśnie zamawiam susz 18% CBG, mam do tego CBD w krysztale do posypania