Aktywne Wpisy
tindeRoman +278
Kupiłem sobie najmocniejszy możliwy paralizator i wam też to polecam. W Krakowie i innych polskich miastach roi się od patologii z „psieckami” bez kagańca ani smyczy, więc rozwiązanie jest jedno - jeśli taki pies choćby źle na ciebie spojrzy, przepuść przez niego całą moc swojego paralizatora aż będzie sztywny, ale zostaw trochę baterii na samoobronę przed rozwścieczonym właścicielem. Jeśli ci ludzie nie są w stanie zaakceptować że życie człowieka jest ważniejsze niż
Influ3nD +697
Wszystkie propozycje pochodzą z najwyżej plusowanych komentarzy we wcześniejszym wpisie.
Jest to ostatnie i finałowe głosowanie, więc proszę głosować z głową :)
Co dalej?
1. Gdy nazwa zostanie wybrana, ustalimy datę i godzinę startu listingu na PancakeSwap. Jeśli są wśród nas jacyś graficy i web designerzy, którzy chcieliby się zająć stworzeniem loga, grafik, stickerów i strony internetowej, to chętnie z takiej pomocy skorzystamy. Im bardziej projekt będzie wyglądać profesjonalnie, tym większe szanse na ściągnięcie zagranicznych shitcoinerów.
2. Ja kompiluję kontrakt i wrzucam go na bscscan, więc każdy będzie mógł go zobaczyć.
3. W międzyczasie rozpoczynamy shillowanie na telegramie, twitterze, wykopie, grupach na fejsie i wszędzie tam, gdzie można znaleźć jakiś krypto degeneratów.
4. O ustalonej dacie wrzucam do LP $100, odpalamy listing na PancakeSwap, palę 50% supply i zrzekam się dostępu do portfela deweloperskiego (renounced ownership) dzięki czemu nie mam dostępu do LP i kontraktu. Od tego momentu swapujecie na własne ryzyko i coin staje się w 100% tokenem zarządzanym przez społeczność (community driven).
Możemy jeszcze zagłosować, czy nie zrobić jednego adresu, np. z 1,000,000,000,000 tokenów i wysłać seedy dostępowe, np. do Wielkiej Orkiestry Świątecznej pomocy. Jakby jakimś cudem ten token się rozkręcił, to WOŚP dostałby od nas fajny prezent :)
@Norbercikk @goparys @darvd29 @Manganianek @trumnaiurna @ericflat @Surtur @Jerzmanlask @GotovinaAnte @qukla
#shitcoin #kryptowaluty #burgerburn #mirkotoken
Jak ma się nazywać nasz token?
Komentarz usunięty przez autora