Aktywne Wpisy
Tomek3322 +643
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Kazdy d3bil ktory halasuje swoim szrotem Audi czy innym Mustangiem, a takze ci na motorach powinni z miejsca dostawac mandaty i prace spoleczne przy budowach.
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Kochani, ale to nie wszystko, dorzućta jeszcze około 100.000zł i zobaczymy co się dzieje za rogiem w kopalni bo bez tego to Saszy nawet nie chce się kasku wkładać.
Pamiętajcie, że to jest ewenement na skale europejską, to jest HIS TO RIA!! Tworzycie ją z nami, a rok 2022 zapowiada się jeszcze cięższy pod względem gospodarki, ale spokojnie. Dotarliśmy do tajnej studzienki pod piaskownicą i firma ABC już nam robi kosztorys - będziecie w szoku, pierwsze odkrycia pokazały już wyblaknięte łopatki do piasku z lat 90!!!!!11 A to dopiero początek
#wyprawyleona #podziemnyluban #heheszki #iiwojnaswiatowa #ciekawostki #heheszki #biznes
co Ty tam wiesz, nie znasz się nic a nic
rozkradł te piniondze, wyrwał wręcz z ręki @JanParowka:
krzywda niesamowita się stała, zapomniałeś w jakim kraju i na jakim portalu jesteś?
Komentarz usunięty przez moderatora