Aktywne Wpisy
Kilka słów sprostowania odnośnie nowego projektu o nazwie @Dollcel:
1. Chłopak jest uzależniony od masturbacji i robi to kilka - kilkanaście razy dziennie przy użyciu silikonowej lalki. Wymaga pomocy psychiatry, a nie klepania po pleckach. Równie dobrze mógłby rvchać swój samochód, a wy byście pisali słynny tekst debili "jak się kochają to chvj z nimi".
2. Masturbacja przy użyciu zabawek (flashlight, kubek z gąbką, kaloryfer, silikonowa lalka) nie ma nic wspólnego
1. Chłopak jest uzależniony od masturbacji i robi to kilka - kilkanaście razy dziennie przy użyciu silikonowej lalki. Wymaga pomocy psychiatry, a nie klepania po pleckach. Równie dobrze mógłby rvchać swój samochód, a wy byście pisali słynny tekst debili "jak się kochają to chvj z nimi".
2. Masturbacja przy użyciu zabawek (flashlight, kubek z gąbką, kaloryfer, silikonowa lalka) nie ma nic wspólnego
vikop-ru +1152
Mam oczopląs i widzenie jednooczne dlatego trochę się tych badań obawiam
#pytanie #prawojazdy #badania #wzrok
Ale chodzi mi o to czy oprócz tego wzroku badają coś jeszcze
Z tego co słyszałem to różne rzeczy lekarz tam sprawdza więc się chciałem dopytać
Ale gdzieś doczytałem że z brakiem widzenia obuocznego można startować na prawko dopiero po ukończeniu 20 lat, więc wygląda na to że muszę jeszcze czekać xd
przypomniało mi się: wywiad - czy miałeś jakieś choroby czy inne dolegliwości, czy coś Ci jest teraz
Ja robilem B majac 18, po zmianach 2 czy 3 lata temu z brakiem widzenia obuocznego zrobilem niedawno C i D.
Badanie to wywiad i okulista. Jezeli z wywiadu wyjdzie cos jeszcze to po prostu skieruja Cie na jakies dodatkowe badania typu krew itp.
Na chlopski rozum tak. W Twojej sytuacji i tak sie nic nie zmieni w ciagu dwoch lat. Nadal bedziesz mial ta sama wade lub wieksza. Nie wiem jak wyglada sprawa z oczoplasem. Musisz sprobowac :)
Swoją drogą chciałem kilka lat jako kurier popracować ciekawe czy będzie to możliwe z tym wzrokiem też