Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +243
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
pawel_je +87
polecam na tapetę :D
#polska
#polska
Kurde, ja zawsze jak widzę kogoś szybszego za mną w lusterku, przepuszczam, dlaczego inni tak nie mogą?
#zalesie #samochody #autostrady
No i nigdy jeszcze nie trafiłem na kogoś kto zwalnia do 70 na łuku. Chyba że na DTS.
Komentarz usunięty przez autora
Zgaduje, że połowa takich hamowań jest przez takich frustratów mistrzów lewego pasa, którzy nie zjadą, bo nie.
Wbrew pozorom, im wyższe prędkości, tym większa kultura w przepuszczaniu. Szybciej przepuści 150 osobę 170, niż 130 osobę 150.
Niedawna sytuacja.
Autobusiarz
A osoby jadące 120, nawet jak ktoś im siedzi na zderzaku to nie zjadą gdy mogą.
Komentarz usunięty przez autora
Jak ktoś jedzie szybciej przeważnie lubi jazdę samochodem, wie na ile może sobie pozwolić, częściej jest bardziej skupiony na jeździe. Niestety dla sporej liczby ludzi jazda samochodem to nieprzyjemna konieczność, ludzie boją się prędkości, nie lubią być skupieni przez cały czas na tym co robią i potem tak się kończy.