Wpis z mikrobloga

@olaf_wolominski: Napisał przez kogoś wiadomość będąc na banie, w której m. in. spermił do kobiety powyżej (''liczę, że Marysia Andrejczyk wyciągnie mnie z więzienia'' czy jakoś tak napisał), ona to zobaczyła i ma bekę z INCELA, jak każda kobieta.
  • Odpowiedz
@AntemuralePrzegrywitatis: śmieszne, że próbujecie zrobić z hasła normalny człowiek obelgę. Jesteś normikiem, Słyszysz? Jesteś n0rmalny, zawstydź się, czemu się nie wstydzisz n0rmalny n0rmiku? Ja nieudacznikiem z tagu nieudacznicy, chciałbyś być taki jak ja!

Teraz możecie pi3przyc te swoje głupoty w internecie prawie anonimowo ale podejście społeczeństwa do was się nie zmieniło. Jestem pewny, że gdyby przeprowadzić odpowiednie referendum wśród ludzi to zostalibyscie zamknięci w ośrodkach. Myślę, że te czasy jeszcze
  • Odpowiedz
@Pierorzek: normalny człowiek =/= ''normik''. To po pierwsze. Po drugie - nie nazywaj mnie nieudacznikiem, bo g---o o mnie wiesz, mądraliński. Po trzecie, no to dobrze to świadczy o tych ''normalnych ludziach'', że ludzi, których nie lubią chcieliby zamykać w ośrodkach. Lecz się psychiatrycznie koleś, robisz z ludzi piszącym sobie na jakimś portalu terrorystów.
  • Odpowiedz
@1624294678: każda laska,która zaznała większej atencji ma takie zdanie o swoich spermiarzach,ale głośno tego nie powie bo lepiej być lubianą bardziej niż mniej i z takich ludzi można później wyciągnąć trochę siana.Poza tym niech rozejrzą się dookoła.Czy istnieje jakiś przypadek gdzie sławna typiara postanowiła dać szansę jakiemuś przeciętnemu Mariuszowi jak miły by nie był?Kobieta prędzej się potnie niż umówi się z facetem o dużo gorszym statusie od niej samej
  • Odpowiedz