@Mescuda: Dino to jest taki z-----y sklep że nawet nie wiem. Tam to tylko duży wybór alkoholi jest XD a jeżeli chodzi o wszystko pozostałe to już wole iść do jakiegoś spożywczaka "u Jacka"
@o__p: ostatnio spotkałem sklep z automatem do kawy jak na Lotosie czy Orlenie. Kawa duża 5 zł zamiast 12, a mała 3 a nie 8. Jakość ta sama, maszyny te same.
@Mescuda: Dino to jest w tych dużych wioskach. W małych zapomnianych przez wszystkich wsiach kiedyś były mały sklepy i jak chciałem kupić bułki to jechałem 2km rowerem i mogłem kupić bułki. Było tam pieczywo od wielu dostawców, i oni między sobą konkurowali. Obecnie trzy wioski dalej jest dino, więc sklep splajtował i teraz muszę jechać nie dwa kilometry ale dziesięć dzięki czemu wyrobiłem sobie kondycje i tak codziennie śmigam tym
@Mescuda true, akurat fajnie że jest Dino bo tak zostałoby mi płacić 2x tyle za to samo w jakimś szemranym sklepiku wiejskim z jedną i tą samą starą babą od 40 lat
#coolstory
Kawa duża 5 zł zamiast 12, a mała 3 a nie 8. Jakość ta sama, maszyny te same.
@DzikiPierun: to prawda, ale wynika to chyba z tego że są tam głównie polscy producenci. Ja tam szanuję, lepsze niż ten syf w biedrze
Komentarz usunięty przez autora