Aktywne Wpisy
Artok +1752
niochland +1006
Oto pani Grażyna Boniecka. Szefowa fundacji Freedom-24, która odpowiada za ten POWAŻNY pozew wykop.peel na 1,5 miliona ziko, M. razem z panią Boniecką oczekują:
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
No i mam mętlik. Z jednej strony rozumiem, że ona potrzebuje sama sobie wszystko przetrawić w głowie a z drugiej strasznie brakuje mi jej obecności. Czuje się przez tą sytuację jak taki piesek na posyłki - jeżeli ona będzie chciała się spotkać czy pogadać to ja polecę pierwszy do niej jak taki piesek, z kolei jak ja chce po prostu spędzić razem czas to będzie, że nie, bo 'ona potrzebuje czasu'. Wkurza mnie to.
Jestem teraz w rozsypce. Wiem, że poświęciłem się jej baaardzo mocno, zaangażowałem wszystko, co miałem najlepsze. Zawsze wydawało mi się, że warto mieć kogoś tak oddanego przy sobie. Kogoś, kto się o ciebie troszczy, zabiega, martwi etc. Jednak teraz czuje jednak - przez to, że ona się trochę dystansuje - że mocno na tym cierpię.
Co robić? Jak się zachowywać w stosunku niej? Ciągle myślę o niej i ciężko mi teraz siedzieć samemu w mieszkaniu. #zwiazki #rozowepaski
Bo ja byłem wielokrotnie. Robiłem tak jak piszesz i nigdy się to nie sprawdzało, panna miała kogoś jeszcze. A relacje które leciały swobodnie, tak jak ja to opisuje trwały dłużej