Aktywne Wpisy
aniersea +192
Mam smak tych czipsów w ustach patrząc na samo opakowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wpieprzało się tego sporo za dzieciaka ;)
#ciekawostki #nostalgia #gimbynieznajo
#ciekawostki #nostalgia #gimbynieznajo
Sangreal +288
Wysyp pisowskiego ścieku i propagandy w ostatnim czasie na wykopie to jakaś masakra. #!$%@? o najdrobniejsze detale, żeby tylko się #!$%@?ć. Co gorsza konfuski robią to pro bono.
Czepiacie się obietnic wyborczych? Są realizowane i będą realizowane. Wiele zależy tutaj od waszego idola Adriana. Krok po kroku do celu.
Mamy 4 lata :)
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
Czepiacie się obietnic wyborczych? Są realizowane i będą realizowane. Wiele zależy tutaj od waszego idola Adriana. Krok po kroku do celu.
Mamy 4 lata :)
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
Gdy pierwszy raz nas zobaczyła była w totalnym szoku, uznała nas za włamywaczy, wydzwoniła do kogoś z rodziny i zaczeła na głośnomówiącym mówić że 6 typów w kapturach jej stoi na klatce i pod domem, gdzie no było nas 3 i kaptur akurat rzeczywiście miałem bo wychodziłem w nocy na miasto więc no.. Zwyzywała nas od frajerów i że to jej klatka i to ona ma do niej prawo i że zaraz nas załatwi jak chcemy tylko pójdzie po coś na góre. Właściciel wynajmujący powiedział że to wariatka i abyśmy się nie przejmowali xd.
Od tamtej pory rzuca kasztanami po podłodze, na klatce schodowej, w nocy to mam wrażenie że gra w kręgle w domu. Generalnie to dla mnie mogłaby nawet naku*wiać basem całe dnie i noce bo totalnie mi to nie przeszkadza gdyż i tak spędzam czas w domu głównie w słuchawkach i mało co słysze ale zaczęło mnie to irytować gdy w piątek puściłem dosłownie jedną piosenke na głośniku jbl i to nie jakoś mega głośno, 2 minuty nie mineły a waliła nam do drzwi i straszyła policją. Eh nie wiem co tu na nią poradziś mirasy xd
#wynajem #stancja #akademik #patologiazmiasta #gownowpis #niewiemjaktootagowac
Jakby kilka osób się poskarżyło razem to właściciel też nie miałby innego wyboru jak #!$%@? tej baby na zbity ryj.
Wiem coś o zwariowanych sąsiadkach, miałem jedną co mi opony w aucie przecięła bo ponoć jej lagował Netflix przez mnie ...
Wracasz i masz wezwanie na sprawę w sądzie.
Ewentualnie sąsiadka zgłasza policji że słyszała też kobiece krzyki i w pakiecie dostajesz #!$%@? drzwi z zawiasów.
Skoro baba zezna ze łzami w oczach że słyszała jak jakaś dziewczyna woła z lokalu o pomoc a policja usłyszy tylko muzę na full i nikt im nie otworzy to jest bardzo prawdopodobne że wejdą z buta do mieszkania.
A co do sprawy w sądzie to
Art. 51. [Zakłócenie spokoju lub porządku publicznego]
§ 1.
Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie