Wpis z mikrobloga

@Mishy: Może sęk leży też w składnikach na pizzy. W ogóle nie widać tu sosu, zaginął gdzieś pod serem. Sera powinno być naprawdę niewiele w stosunku sosu pomidorowego. A propos sosu, robiłeś na surowo? Czy jednak gotowałeś? Bo włosi robią sos z rozgniecionych albo przetartych pomidorów czy passaty, z solą i ewentualnie bazylią, surowy. Sos z kolei to jednak powinna być klasyczna mozarella, a nie ta o zmniejszonej zawartości wody.
NiepoprawnaDziewczyna - @Mishy: Może sęk leży też w składnikach na pizzy. W ogóle nie...

źródło: comment_1635455147AFpDx5c549JMfvG4lx1vhj.jpg

Pobierz
@Maldonado: miałem 300 w poprzednim plus grill grzał od góry na całej powierzchni, w tym jest 220 po pomad godzinie a od góry grzeje tylko taka kwadratowa ramka po obwodzie
@Mishy: Pro tip, jak piekarnik nie ogarnia to kup od razu piecyk, więcej się nawkurzasz niż ci coś z tego wyjdzie (mój przypadek). Nie musi być effeuno, spice caliente po modach robi super robotę. No i czy piekarnik czy nie, zawsze musisz wrzucać na czerwoną grzałkę.