Aktywne Wpisy
M4rcinS +49
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
kapazgon +18
Dziś stawiam wszystkim kompot! └[⚆ᴥ⚆]┘
Na mój koszt oczywiście. (。◕‿‿◕。)
Na mój koszt oczywiście. (。◕‿‿◕。)
#polska #polityka #bekazpisu #prawo
-trybunał konstytucyjny jest upolityczniony,
-media państwowe działają jak w Korei Północnej,
-Kamińskiego wyciągnęli z pierdla i posadzili go od razu na fotelu ministra
Nie oglądam tv codziennie, gazet typowo o polityce nie czytam i stąd moje zapytanie.
Sąd Rejonowy w Białej Podlaskiej uznał 22-letniego Bartosza C., 20-letniego Tomasza K., 18-letniego Szymona J. i 20-letniego Jakuba P. za winnych kradzieży zuchwałej, do której doszło w październiku ub. roku w czasie tzw. „Strajku Kobiet” w Białej Podlaskiej.
- „Działając wspólnie i w porozumieniu dokonali kradzieży szczególnie zuchwałej polegającej na zaborze w celu przywłaszczenia flagi tęczowej na drzewcu z emblematem pioruna o wartości 40 zł”
https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/warmia-dwie-kobiety-zginely-w-wypadku-samochodowym-przezyl-adwokat,345095.html
Tu trzeba dodać, że za
To byla ich pierwsza kradzież? Czy może byli już karani?