Aktywne Wpisy
Balento +1
patokibice mnie atakują, bo nie lubię F1
oto właśnie prawdziwa twarz środowiska fanów Formuły 1. mam nadzieję, że normalni entuzjaści tego sportu nie popierają używania słów na "k" i na "ch" jako przecinek. myślę że warto rozpocząć dyskusję na temat konieczności zwalczania patologii w środowisku kibicowskim, choćby po to, by nie psuć opinii zwyczajnym sympatykom #f1. poniżej komentarze wywołane moim wpisem który zawierał po prostu króciutką opinię na temat F1. pozostawię
oto właśnie prawdziwa twarz środowiska fanów Formuły 1. mam nadzieję, że normalni entuzjaści tego sportu nie popierają używania słów na "k" i na "ch" jako przecinek. myślę że warto rozpocząć dyskusję na temat konieczności zwalczania patologii w środowisku kibicowskim, choćby po to, by nie psuć opinii zwyczajnym sympatykom #f1. poniżej komentarze wywołane moim wpisem który zawierał po prostu króciutką opinię na temat F1. pozostawię
Też tak macie, że jak jedziecie samochodem, to "bawicie się" w coś takiego, żeby jak najrzadziej używać hamulca, i starać się manipulować głównie gazem i biegami?
#samochody
#prawojazdy
#samochody
#prawojazdy
Tylko jakby ktoś miał taką sytuację w zakładzie karnym lub areszcie śledczym to bym polecał się dwa razy zastanowić czy aby napewno warto.
Mam sto rąk, sto sztyletów, kiedy zechcę sto ran zadam
z fartem elo
Głupota
poprzednio pisząc:
a jeszcze dodajesz:
Tutaj ewidentnie warto podkreślić i pogrubić słowo
Chociaż prędzej zaryzykuję stwierdzeniem, że "śmieją" czy ogólnie nie wyrażają dezaprobaty tylko dlatego bo tak wypada a nie dlatego że ten tekst jest jakoś specjalnie fajny, a tak na serio myślą o tobie że jesteś dziwnym głąbem
Pozdro z farszem
ja zawsze mówie, że sława mnie prześciga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie masz pojęcia w jakim środowisku, lub też w jakich środowiskach się obracam.
Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem nawet, nigdzie nie napisałem, że to co mówię jest dla kogoś zabawne, nie wiem w ogóle jaką Ty rzeczywistość sobie tworzysz tutaj, ale ochłoń dzieciaku i zejdź na ziemię, przeczytaj jeszcze raz ze spokojem, przeanalizuj sobie