Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
W przeliczeniu na każdego pracującego w Polsce to około 13zł miesięcznie i 156zł rocznie.
Tyle dodatkowo wydacie na zachcianki żoliborskiego watażki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu #neuropa #bekazprawakow #uniaeuropejska #tsue
@PoIand: Chyba że potrącą z wypłat europejskich. Wtedy zadziała momentalnie.
@she-wolf1993: Abstrahując od tego że ten rząd to debile to szkoda, że "ta matematyka" tak sprawnie nie działa przy socjale który leci na lewo i prawo, a sama Lewica rączka w rączkę z tym złym PiSem głosuje na wszystkie ich gospodarcze "wymysły". Z------------a inflacja wynikająca z rozdawnictwa to wina tak samo PiSu jak i Lewicy.