Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Mam 1.6g #abv. Palone różnie, 180-200 stopni, niektóry susz 210-220. THC + cbg w stosunku 2:1 (łącznie było z 2.5 może 2.2G). Zamierzam to dziś zjeść z ciastkiem brownie. Brownie przekroje wzdłuż, następnie gruba warstwa masła orzechowego i zamykam kanapkę.

Czy pokepie? Nie wiem xD ciastka jadłem raz w życiu i porobiły. Abv na kanapce nigdy :D w ogóle to jeść od razu 1.6g czy podzielić na pół? Nie ukrywam, że jeśli 0.8 porobi to dla mnie lepiej, zostanie mi na jutro ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie mam pojęcia czy porobi, jak porobi, na ile i po jakim czasie xD. Test pewnie wleci koło 18 bo jakoś o tej wrócę do domu

Zawołać kogoś?

@Dyspenseria

#wykopjointclub #thc #narkotykizawszespoko
p.....e - Mam 1.6g #abv. Palone różnie, 180-200 stopni, niektóry susz 210-220. THC + ...

źródło: comment_1635327504YhtsRnpAjnixbWdFaSJ1wl.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@porterhouse: kiedyś sobie zrobiłem pieczone ziemniaczki z masełkiem i posypalem to abv niczym przyprawą do ziemniaków. Ogólnie nie wiem ile tego sypnąłem, ale no nie żałowałem bo szczerze mówiąc to jakoś specjalnie nie wierzyłem w możliwości tego wyglądającego jak tytoń suszu pachnącego popcornem. Powiem tak, była to b---a z opóźnionym zapłonem, a zarazem b---a życia po THC. Tak więc proponuję zjeść mniej i dojeść jakby się okazało słabo.
  • Odpowiedz
  • 0
@JuroGM: @Karlovsky: znaczy ja się fazy nie boje, są tylko 2 "ale"
1) o 24 musze być w stanie prowadzić fure, niby 3 km, ale zawsze coś
2) nie chce dzisiaj się z-----c jak szmata i mieć badtrioa jakbym mógł podzielić i mieć b---ę dziś i jutro xD a tak to yolo
  • Odpowiedz
  • 0
@JuroGM: czystego THC było przed wapo z 1.6 może 1.7, wapo niecały 1G, wiadomo że spalenie zmniejszyło wagę no i obecnie jest 1.5. powinno coś zrobić, ale jeśli 0.7-0.8 zrobi to może podzielę, no nie wiem xD w planach mam jeszcze kupić susz c-d kwiatostanów czy coś takiego, za 60 zł mam 100g (dekarboksylowany już) i zrobić z niego masło, a potem ciastka xD
@Dyspenseria:
  • Odpowiedz
@porterhouse: jadłeś kiedyś THC? Ogólnie czasami wchodzi dopiero po 2-3h, więc po 6h będziesz kończył pik w najgorszym przypadku. Pamięta tu jest Polska, nie ma minimalnej ilości THC w krwi, która możesz posiadać. Jakbyś miał receptę to co innego. Ja odradzam jazdę autem, najlepiej się wstrzymać na spokojny dzień, tak na wszelki wypadek.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dyspenseria: właśnie o to chodzi kurde. Wiem, że może wejść z opóźnionym zapłonem, ew zostawić to na jutro bo jutro cały dzień w domu jestem, a dziś wrócę dopiero koło 18:00 bo lekarza mam ( ͡° ʖ̯ ͡°) może wejść b---a o 20/21 i jak mnie poskłada to tyle xD albo nie wejdzie w ogóle. No mega ciężka decyzja
  • Odpowiedz
@porterhouse: lepiej przełożyć, ewentualnie taxi. Wiesz mówienie jak Ci to ma wejść to wróżenie z fusów. Może nawet wgl nie wejść... Ogólnie paliłeś z v2 pro (z mojego sklepu, dobrą cenę mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)), a z niego przepał bywa mocny.
  • Odpowiedz
@porterhouse: Ziomek ostrożnie :D Jak robiłem research po moim eksperymencie gdzie w------m sobie chorą ilość do ryja to do ciastek daje się tak od 0,5 do 1g abv, ale 1g to już jest kosior. Ofc to też zależy od koloru, ale Twoje wygląda na mocno lekki brąz, czyli prawdopodobnie jest tam jeszcze sporo THC :D Jak chcesz wydobyć wszystko co się da z tego, to polecam zrobić z tego najpierw
  • Odpowiedz
@porterhouse: PS za niedługo też będę piekł ciastka, bo mam jakieś 15-20g abv odstawione na oko, to prawdopodobnie zrobię post jakich proporcji użyłem i jakie efekty się udało uzyskać :D
  • Odpowiedz