Wpis z mikrobloga

@czuczer: jak to świadczy o ynteligantach z opozycji skoro rozgrywa ich starszy facet co nie potrafi prawidłowo zegarka założyć.... aha już wiem więcej Lempart, Spurek, Pomaski, Jachiry, uchodźców, LGBT innych odlotów to PiS będzie nami rządził jeszcze 20 lat....
  • Odpowiedz
@MarioTheMirek: nie mordeczko a jeżeli tego nie rozumiesz że ludzie których wymieniłem i ich skrajne poglądy odstraszają potencjalnych wyborców, że ludzie nie widzą jaki absurdalny syf zgotowała lewica na świecie i że 500 + działa tylko na głosy patologii z niskimi dochodami a nie na normalna część społeczeństwa, to cóż nie moja rola cię uświadamiać politycznie.
  • Odpowiedz
ak to świadczy o ynteligantach z opozycji skoro rozgrywa ich starszy facet co nie potrafi prawidłowo zegarka założyć.... aha już wiem więcej Lempart, Spurek, Pomaski, Jachiry, uchodźców, LGBT innych odlotów to PiS będzie nami rządził jeszcze 20 lat....

@sEB-q: troche sie mylisz. Ludzie to proste zwierzeta: Pis dał piniądze DARMO a PO kradło i jadło osmiorniczki po 50 zł za sztuke. Wiecej argumentów dla prostych ludzi nie trzeba.
  • Odpowiedz