Aktywne Wpisy
Cześć, mam taką sprawę spadkową, która toczy się w sądzie.
Moja babcia prawie 87 lat ma dom, który należy mi się według prawa w jednej z części. Babci została aktualnie tylko jedna córka, która z nią mieszka w tym domu. Babcia z ciotką zagrała nie fair i przed wysłaniem pierwszego pisma przyszli do mnie i kazali mi się zrzec domu, bo uważali że mi się nic nie należy, co jest oczywistym kłamstwem. Po czym wystosowali pismo do sądu.
Przepychamy się już czwartym pismem z sądu między sobą. Sprawa stanęła na tym, że ja tam wnioskuję o ugodę na X kwotę, ale babcia twierdzi że nie ma z czego spłacić. Chociaż uwazam że to jest kłamstwo, bo żyją dosyć bogato, a córka jej tez także majętna, chociaż tutaj ciotka nie ma nic do rzeczy, bo wnioskodawczynią jest babcia.
To
Moja babcia prawie 87 lat ma dom, który należy mi się według prawa w jednej z części. Babci została aktualnie tylko jedna córka, która z nią mieszka w tym domu. Babcia z ciotką zagrała nie fair i przed wysłaniem pierwszego pisma przyszli do mnie i kazali mi się zrzec domu, bo uważali że mi się nic nie należy, co jest oczywistym kłamstwem. Po czym wystosowali pismo do sądu.
Przepychamy się już czwartym pismem z sądu między sobą. Sprawa stanęła na tym, że ja tam wnioskuję o ugodę na X kwotę, ale babcia twierdzi że nie ma z czego spłacić. Chociaż uwazam że to jest kłamstwo, bo żyją dosyć bogato, a córka jej tez także majętna, chociaż tutaj ciotka nie ma nic do rzeczy, bo wnioskodawczynią jest babcia.
To
janek_kombajnista +137
I nie chodzi mi o taką miętę jak w gumach albo paście do zębów, taką bardziej świeżą, roztartą w dłoniach? (ale nie, że jak naturalniej ma być)
Rozważałem Platinum Egoiste/FO Eau de Passion ale nie wiem jak z tą miętą tam jest
Myślałem również nad Drakkar Noir albo Azzaro Wild Mint ale nie znam akurat tych zapachów
Amouage itd to za wysoka polka cenowa, ten Platinum Egoiste to bylby z bolem serca i to 50 ml albo odlewka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
Guerlain pour Homme mi się kojarzy z taką fajną zieloną mięta pieprzową.
Azzaro Wild Mint natomiast nie polecam. Lubie te sensual blendy od Azzaro, ale Wild Mint to nieporozumienie: miętowa guma do żucia przez pierwsze 30 minut po czym znika i następuje 12 godzin nieznośnie chemicznego melonowoego cascalone, ale tak #!$%@? pod korek że aż się słabo robi.
@saradonin: Guerlain to edp czy edt?