Aktywne Wpisy
Maurelius +332
Godir17 +205
Gardze facetami, którzy dają sobie wmówić, że ilość partnerów nie ma znaczenia w związku. Pomijając fakt, że normalnego chłopa brzydzi to, że jego laska miała setki #!$%@? przed nim, zostaje jeszcze ważniejsza kwestia. Im więcej facetów, tym bardziej ego #p0lka skaczę, robi sobie porównania, ten był taki, ten taki, ten miał to, a jednego czy dwóch będą wspominać całe życie jako wzór chłopa którego nikt jej nie zastąpi. Przypomnijcie sobie
Piszę tego posta głównie dlatego, że @Deska_o0 w innym wątku wykłócał się, że zna pełno przystojnych prawiczków, a ja w sumie nie znam żadnego i jestem ciekawy waszej opinii.
#blackpill #zwiazki #przegryw
@Deska_o0: skoro nie masz pojecia o moim zyciu to dlaczego wyglaszasz tezy jakoby moje życie było pełne porażek i powinienem szukać ich powodu?
@Abaddon_Profanator: No tak, ale nie mowa tu o volcelach tylko o przystojnych facetach, ktorzy, mimo iż chcą to nie mogą zaruchać ( a przynajmniej według użytkownika Deska_o0 nie mogą xd)
@kfiatek_na_parapecie: poprzez to jaki obraz świata wziąłeś z wykopu czy innego portalu, wmawianie sobie że tylko genetyka się liczy, jakieś pille i inne cele nie są zdrowe, zgłoś się do specjalisty to ci to ładnie wytłumaczy na czym ten problem polega i co zrobić żeby to poprawić
@kfiatek_na_parapecie:
@Deska_o0: typie, volcele nie wpisują się idealnie w to o czym piszesz, gdyż volcel postanawia nie uprawiac seksu, a ty pisales o ludziach, ktorzy chca uprawiac seks, ale go nie mogą ze względu na to, że nie są pewni siebie. Sorry, ale to sa dwie rozne rzeczy
@Deska_o0: ale do jakiego specjalisty? ktory specjalista mowi, ze genetyka sie nie liczy?
@kfiatek_na_parapecie: masz jeszcze raz, potrzebujesz terapii, musisz być strasznie toksyczną osobą na żywo, nie wołaj mnie, żegnam
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
teraz okazuje się że na takich jest nawet określenie w waszym przegrywowym żargonie, ale ich nie liczysz bo burzą ci wizję świata, ludzie aseksualni też nie istnieją zapewne, wierzących już wrzuciłeś do chorych psychicznie więc co ci szkodzi przeczyć ich istnieniu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@kfiatek_na_parapecie: Mało pewny siebie facet siedzi raczej w domu i nie podejmuje interakcji co ogranicza mu możliwości "bycia poderwanym".
@kfiatek_na_parapecie: Znam atrakcyjnego z wyglądu i charakteru chłopa, któremu kobiety same okazują zainteresowanie, ale jest aseksualny i nic nigdy nie zrobił w kierunku zaruchania
@KochanekAdmina: malo pewny siebie facet nie wychodzi do szkoly, zeby byc poderwanym przez kolezanki? Jezeli ktos nie wychodzi z domu to ma potezna fobie spoleczna, a tu nie o to chodzi
@Walther00: no to chyba jaasne, ze ktos aseksualny nie bedzie dążył do seksu xd