Wpis z mikrobloga

Jak myślicie czy przystojny, wysoki mężczyzna może pozostać do np.25 roku życia prawiczkiem ze względu na to, że jest mało pewny siebie? Według mnie - nie, gdyż przystojni mężczyzni są po prostu podrywani przez kobiety i taki facet prędzej czy później w końcu bedzie miec #seks . Myślicie, ze jest to w ogole możliwe? Ja przez cale swoje życie nie widziałem ani jednego przypadku gdzie przystojny (czyli 8/10) facet nie mialby nigdy kobiety. Może mieć później swój pierwszy raz ze względu na nieśmiałość, ale w końcu, nie ważne jakby był nie pewny siebie, jakaś kobiet go poderwie.
Piszę tego posta głównie dlatego, że @Deska_o0 w innym wątku wykłócał się, że zna pełno przystojnych prawiczków, a ja w sumie nie znam żadnego i jestem ciekawy waszej opinii.
#blackpill #zwiazki #przegryw
  • 52
  • Odpowiedz
nie mam pojęcia nie jestem psychologiem, zgłoś się do kogoś z dyplomem to ci wytłumaczy jakie, oraz dlaczego masz takie spaczone podejście do relacji damsko-męskich i pomoże to rozwiązać

@Deska_o0: skoro nie masz pojecia o moim zyciu to dlaczego wyglaszasz tezy jakoby moje życie było pełne porażek i powinienem szukać ich powodu?
  • Odpowiedz
Znaczy może być religijny i żadnego seksu przed ślubem, może też być aseksualny i po prostu nie chcieć tego. W takim czy innym przypadku raczej byłby volcelem, inne chcą, a on nie chce.

@Abaddon_Profanator: No tak, ale nie mowa tu o volcelach tylko o przystojnych facetach, ktorzy, mimo iż chcą to nie mogą zaruchać ( a przynajmniej według użytkownika Deska_o0 nie mogą xd)
  • Odpowiedz
dlaczego wyglaszasz tezy jakoby moje życie było pełne porażek i powinienem szukać ich powodu?

@kfiatek_na_parapecie: poprzez to jaki obraz świata wziąłeś z wykopu czy innego portalu, wmawianie sobie że tylko genetyka się liczy, jakieś pille i inne cele nie są zdrowe, zgłoś się do specjalisty to ci to ładnie wytłumaczy na czym ten problem polega i co zrobić żeby to poprawić

ale nie mowa tu o volcelach

@kfiatek_na_parapecie:
  • Odpowiedz
sprawdziłem co to i idealnie wpisuje się w obraz tego o czym piszę, odrzucasz bo burzy narrację którą ci wmówiono?

@Deska_o0: typie, volcele nie wpisują się idealnie w to o czym piszesz, gdyż volcel postanawia nie uprawiac seksu, a ty pisales o ludziach, ktorzy chca uprawiac seks, ale go nie mogą ze względu na to, że nie są pewni siebie. Sorry, ale to sa dwie rozne rzeczy
  • Odpowiedz
poprzez to jaki obraz świata wziąłeś z wykopu czy innego portalu, wmawianie sobie że tylko genetyka się liczy, jakieś pille i inne cele nie są zdrowe, zgłoś się do specjalisty to ci to ładnie wytłumaczy na czym ten problem polega i co zrobić żeby to poprawić

@Deska_o0: ale do jakiego specjalisty? ktory specjalista mowi, ze genetyka sie nie liczy?
  • Odpowiedz
nie mam pojęcia nie jestem psychologiem, zgłoś się do kogoś z dyplomem to ci wytłumaczy jakie, oraz dlaczego masz takie spaczone podejście do relacji damsko-męskich i pomoże to rozwiązać

@kfiatek_na_parapecie: masz jeszcze raz, potrzebujesz terapii, musisz być strasznie toksyczną osobą na żywo, nie wołaj mnie, żegnam
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: nie, to ty żyjesz bredniami z internetu i bierzesz je za realny obraz świata, a teraz leć na czarno i nie zawracaj mi już dupy swoimi urojeniami, jeżeli zdecydujesz się na specjalistę a cię nie stać zrób zbiórkę i zawołaj przez kogoś, chętnie dorzucę coś
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: jesteś serio ograniczony, najpierw piszesz że:

nie istnieje cos takiego jak przystojny prawiczek

teraz okazuje się że na takich jest nawet określenie w waszym przegrywowym żargonie, ale ich nie liczysz bo burzą ci wizję świata, ludzie aseksualni też nie istnieją zapewne, wierzących już wrzuciłeś do chorych psychicznie więc co ci szkodzi przeczyć ich istnieniu
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: zawężasz pod tezę z każdą chwilą bardziej do tego nietrafne ad personam, leć na to czarno patusie i wylewaj swoje żale na portalu ze śmiesznymi obrazkami, inny przegryw poklepie po ramieniu i da jakąś super nazwę powodu upośledzenia emocjonalnego, spierdocell czy coś w tym stylu
  • Odpowiedz
Jak myślicie czy przystojny, wysoki mężczyzna może pozostać do np.25 roku życia prawiczkiem ze względu na to, że jest mało pewny siebie? Według mnie - nie, gdyż przystojni mężczyzni są po prostu podrywani przez kobiety i taki facet prędzej czy później w końcu bedzie miec #seks .

@kfiatek_na_parapecie: Mało pewny siebie facet siedzi raczej w domu i nie podejmuje interakcji co ogranicza mu możliwości "bycia poderwanym".
  • Odpowiedz
Według mnie - nie, gdyż przystojni mężczyzni są po prostu podrywani przez kobiety

@kfiatek_na_parapecie: Znam atrakcyjnego z wyglądu i charakteru chłopa, któremu kobiety same okazują zainteresowanie, ale jest aseksualny i nic nigdy nie zrobił w kierunku zaruchania
  • Odpowiedz
Mało pewny siebie facet siedzi raczej w domu i nie podejmuje interakcji co ogranicza mu możliwości "bycia poderwanym".

@KochanekAdmina: malo pewny siebie facet nie wychodzi do szkoly, zeby byc poderwanym przez kolezanki? Jezeli ktos nie wychodzi z domu to ma potezna fobie spoleczna, a tu nie o to chodzi
  • Odpowiedz