W Amazonie stabilne. Właśnie na tablicy skarg i zażaleń przeczytałem że pracownik dostał epilepsji a pomoc dopiero po 10 minutach przyszła xD a jest ratownik na zakładzie. Jakby się sprężył by był w minutę. Więc wkrótce może być powtórka z Poznania ( ͡°͜ʖ͡°) #amazon #januszebiznesu #poznan
@kodecss: Nie jest to g---o prawda narzekanie na Amazon jest po prostu modne, byłem kiedyś kontrolerem jakości z zewnętrznej firmy, przez co odwiedziłem setki różnych magazynów czy hal produkcyjnych. Mało gdzie panuje taka cywilizacja jak w Amazonie a te ich normy to jest śmiech na sali dla kogoś kto pracował w mniejszych magazynach. Amazon po prostu nie pasuje całej masie Januszeri
@Obserwator91: No racja, sam fakt że na zakładzie jest ratownik to plus. Sam kiedyś miałem wypadek w pracy i z obolałymi żebrami sam musiałem iść do lekarza i zero pomocy. Niemniej po ostatnich wydarzeniach właśnie w Poznaniu ludzie są wyczuleni i na pewno nie chcą powtórki. Tam nie ma lekkiej pracy a trzeba jeszcze z maseczką non stop pracować, a nawet jak nos sobie odsłonisz to z---a murowana. Więc jest
@Kroledyp: P---------e,chciałem pracować i wyrabiać normy ale przez wirtualne limity na regałach i z-------e magazynu na 107% nie byłem w stanie wyłożyć tyle ile wynosi norma
@kodecss: Nie jest to g---o prawda narzekanie na Amazon jest po prostu modne, byłem kiedyś kontrolerem jakości z zewnętrznej firmy, przez co odwiedziłem setki różnych magazynów czy hal produkcyjnych. Mało gdzie panuje taka cywilizacja jak w Amazonie a te ich normy to jest śmiech na sali dla kogoś kto pracował w mniejszych magazynach. Amazon po prostu nie pasuje całej masie Januszeri
Komentarz usunięty przez autora