Wpis z mikrobloga

Wszyscy się mylicie, nikt z Was nie ma racji. Blackpillowcy tutaj są 100 lat za murzynami. Ciągle gadacie jak jakieś geje o chadach, analizujecie anatomię. Nic jednak nie wiecie o demografii, praniu mózgu kobiet, narcyzmie i metabolizmie energii w cywilizacji. Gdybyście się douczyli na te tematy, bo byście - jak ja - bardzo zbliżyli się do prawdziwych przyczyn plagi incelstwa. Przestańcie cope-ować. Chad nie istnieje, chadlite chodzi z wielorybem albo chorym psychicznie pustakiem. Powodzenie mają takie odpady genetyczne, że codziennie jak chodzę po mieście, to się za głowę łapię. Jeszcze co głupsze incele lgną do PUA naciagaczy, których rady sprawiają, że stać się można jeszcze bardziej odpychającym, groźnym i neurotycznym. W ten sposób PUA przyczynia się do zupełnej autoeliminacji inceli z pola randkowego (ang. dating pool). Śmiechu warte.
#blackpill #redpill #pua #mgtow #przegryw
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hans211: Inceli ciągnie to PUA, bo wszyscy inni tylko ich atakuja lub mówia, że wystarczy być miłym xd intuicyjnie czuć, że to bs, więc w pierwszym odruchu zostaje redrage, blackpill, spirala beznadziei i PUA właśnie. Osobiście uważam, że to ostatnie nie jest wcale najgorsza opcja - obrażanie się na świat i #pieklokobiet to podkopywanie samego siebie, dawanie kolejnych oskarżeń jak na dłoni, blackpill to w większości recepta na/efekt
  • Odpowiedz
@f4wn: No tak zerowanie na incelskiej niemocy i naiwnosci na pewno rozwiaze ich problemy xD Coaching i PUA to najbardziej toksyczne miejsca wylapujace i werbujace zdesperowane osoby do siebie jak sekty. Daja zludna nadzieje i robia sobie z tego biznes a kiedy po kilku latach taki redpillowiec zderzy sie ze sciana okaze sie ze juz jest za pozno i zostanie tylko sznur bo zmarnowal swoje zycie i pieniadze na srodowisko
  • Odpowiedz
@typical_pussy: Mówiłam, że to gówno, po prostu nie kompletne. Absolutnie zgadzam się tez z większością stwierdzeń, (z małymi zastrzeżeniami do psychologii kobiet, bo autopsja niejako temu przeczy ). Chodzi o to, żeby zacząć wychodzić do ludzi, zamiast płakać po kątach i czekać na to, że to kobieta wykona pierwszy krok xd

Autyzm #!$%@? poza skale, liczy sie tylko wyglad a jak chcecie z kims zbudowac dluzszy zwiazek to tez wasz
  • Odpowiedz
@f4wn: Co ma wychodzenie do ludzi do PUA? xD Przciez kiedy taki autystyczny incel nalyka sie tych redpillowkich materialstycznych bzdur a nastepnie wyjdzie do ludzi, zderzy sie z rzeczywistoscia w ktorej zyje i uswiadomi sobie ze robi z siebie blazna to tylko zamknie sie w sobie i zradykalizuje jeszcze bardziej, potem az wylewa sie z nich nieokielznana frustracja jak od tego @Arti889 od screenow z goracych xDD
Pewne rzeczy
  • Odpowiedz
@typical_pussy:

Co ma wychodzenie do ludzi do PUA?

Autystyczny incrl może zrobić chociaz krok w dobrą stronę, bo nie ma możliwości nauczenia się w ludzi, jeśli boi się do nich podejsc. W sumie ponownie w zasadzie się zgadzam.– te techniki są zazwyczaj beznadziejne, co pisałam już na samym początku i nie wchodząc w szczegoly, uważam, że mas rację. Á propos ostatniego akapitu – nie mówiłam nic o tryhardzie, a brak
  • Odpowiedz