Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem Riot powinien przez rok/dwa nie wydawać żadnych nowych postaci a zamiast tego skupić się na balansie i odświeżeniu już istniejących. Przecież dochodzimy już powoli do momentu gdy postacie "last gen" (Anivia, Jarvan, MF, Shaco. Teemo itd) wyglądają tragicznie przy postaciach "new gen". Drewniane animacje, braki w dialogach, słabe tekstury. Porównajcie takiego Morde z np Dariusem xD Darius ma chyba ze dwie klatki animacji w swoim R.

Z drugiej strony mamy postacie wydane nie tak dawno temu a już zupełnie zapomniane, znerfowane do dna jak Aurelion Sol czy Taliyah. Kindred z epickim lore który w grze jest owcą z chmuro wilkiem zadającym obrażenia godne pierdnięcia. Yuumi, postać z tak toksycznymi mechanikami że przynajmniej raz na miesiąc wybucha o to afera. Seraphine która jest kopią niemal kropka w kropkę Sony. Ivern... musimy mówić o Ivernie?

Wiem że nic takiego się nie stanie bo skiny przynoszą za dużo $$$, cóż. Można pomarzyć...

#leagueoflegends #gry
L3gion - Moim zdaniem Riot powinien przez rok/dwa nie wydawać żadnych nowych postaci ...

źródło: comment_16351693697SIrQWDge3KrxhGjuoIs5H.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marshall1337: ja tak sobie czytam ten wpis i komentarze to nie znam prawie żadnej postaci. Pamiętam jak wychodziła Miss Fortune, Lux. Fajne czasy, to chyba okolice 2011-2012. A grałem parę ładnych lat, ostatnia postać jaką pamiętam to chyba Illanoi
  • Odpowiedz
@L3gion powinni też niektóre postacie przyciąć z umiejętnościami - taki trynda na przykład, jak R zarzuci to trwa to miliony godzin. Nie mówię już o Katarinę, czy Masterku... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@L3gion problemem tej gry nie są postacie tylko matchmaking. Jak w tej samej lidze, mogę co drugą grę mieć przynajmniej jedną linie gdzie ktoś ma 0/10 57cs w 20min albo na odwrót? Koszyki ligowe są totalnie z d--y i 90% gier to przesada w jedną albo druga stronę. Bardzo rzadko zdarza się, że jest wyrównana gra.
  • Odpowiedz