Aktywne Wpisy
Joa024 +61
#pracbaza
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
kontodlabeki +63
Dziś do pracy założyłam zakolanówki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) w sumie praca to jedyna okazja żeby ładnie się ubrać bo poza pracą w ogóle z domu nie wychodzę
Dowiadujemy się że Mareczek to Bad Boy, wyrzucany ze szkoły, na robocie w niemczech chlał niemiłosiernie, Lucjan się go prawie wyparł, siostry kompletnie się nie cieszą na jego widok. Marek chyba dojrzał w niemczech, i przeprasza wszystkich za to co wywijał. Ma w planach się ożenić z jakąś dupeczką która półtorej roku grzecznie na niego czekała. Żona Lucka (wypadło mi imię xd) dziękuje Luckowi że go przyjął spowrotem do domu, Lucek niestety nie widzi w nim zmiany.
Mareczek w nocy zgarnia braci #!$%@? a jego siostry również nie wierzą w jego przemianę, boją się że on jest po prostu zły. O #!$%@? scena z 1 odcinka gdzie Marko jara lufę i mówi że pokaże na co stać Mareczka to mistrzostwo XD
A serio to pamiętałem go jako ojca małego szczyla i jakiś 2 adoptowanych lasek więc trochę zdziwko.
Lecimy dalej!
#mjakcostam #mjakmilosc #seriale