Czy ma ktoś z Was sprawdzonego sporze dawcę kluczy do Office 2019? Mówię tu o tych oferujących niższe ceny niż sklepy stacjonarne. Kupiłem na G2A za 130 zł i nie działa ( ͡°͜ʖ͡°) #office #microsoft #informatyka #pcmasterrace
@ks2m: @Init0: tak zabronili, że lata to samo, ci sami sprzedawcy mają oferty przez tydzień, znikają na 2 dni i znowu wracają na tydzień. Nic się nie zmieniło, Allegro ma to w pompie, martwy przepis.
@Atreyu: I nie zawsze to działa, ile się słyszy na reddicie o osobach skrojonych na jakiś klucz co nie mogą odzyskać pieniędzy, i czasami dopiero straszenie sprzedawcy Policją pomaga.
@ks2m: Tak czy siak Allegro ma to w pompie, ci sami sprzedawcy jak GameroPL czy GlobalGamesLTD sprzedają tak samo, jak sprzedawali - po prostu czasem znikają, by wrócić po 2 dniach ( ͡°͜ʖ͡°)
@Tfor: halo policja, kupiłem klucz od wcale-nie-podejrzanego sprzedawcy za 0,2137% jego normalnej wartości rynkowej i nie działa proszę przyjechać na allegro
@Arhkoe: Kupiłbyś na Allegro, to chociaż byś odzyskał hajs przez Program Ochrony Kupujących xD
https://allegro.pl/oferta/microsoft-office-home-and-student-2019-pl-win-nowy-10184870499
@Tfor: przecież ta lewizna nie jest 8zł warta a oni to po 200zł sprzedają XDDDD
W G2A Plus masz program ochrony kupujących, a jak zwykły klucz nie działa to i tak można się ubiegać o refunda
@Tfor: halo policja, kupiłem klucz od wcale-nie-podejrzanego sprzedawcy za 0,2137% jego normalnej wartości rynkowej i nie działa proszę przyjechać na allegro
jak ktoś kupuje, to jego problem
W razie pytań lub wątpliwości napisz do nas na FB/TT.
G2A Team