@Zernestuj: Kupilem wieki temu preordera. Pograłem 15 min i wyjechałem z dysku. Jak pojawiła się beta BF to znów zainstalowałem z ciekawości ww3 tym razem wyjechałem po 5 min. Ta gra jest niegrywalna po prostu i nic tego nie zmieni.
@Zernestuj: Ten upośledzony język będzie pchany w popkulturze do porzygu, a za 20 lat kolejne pokolenie nie będzie w nim widziało nic dziwnego. Ludzi można lepić jak plastelinę.
@Zernestuj: rozumiem że ktoś się chce identyfikować w jakiś sposób, ale niech ktoś mi powie że to nie jest moda i trend. Dosłownie parę lat temu tego nie było, i były osoby homoseksualne, transplciowe, ale nie takie coś do tego stopnia
@drheist: w języku angielskim jak mówisz o kimś a nie znasz jego płci to używasz they/their. Taka zasada po prostu jest. Kalka na polski skończyła się wycieraniem sobie mordy dukaizmami co, spodziewam się że zasmuca pana Dukaja który skorzystał z tego w swojej Perfekcyjnej Niedoskonałości w ten sposób określając postludzi którzy afaik nie mieli płci. Ale to było SF a pewne środowiska to tak po prostu podkradly ( ͡°
@Zernestuj: no cóż, teraz jestem pewny: BF4 dopóki się nie znudzi a potem może Squad... Jak tak można zarżnąć serię, beta ledwo zipie a ci tutaj gwarą napierdzielają jakby to kogoś obchodziło w grze multi xd
@Zernestuj: ja bym po kupieniu takiej gry zażądał zwrotu kasy z powodu niskiej jakości spolszczenia i błędów ortograficznych. W dodatku jest też ustawa o ochronie języka polskiego. Przecież jak dzieciaki zaczną to czytać, to im się zacznie plątać jak się pisze poprawnie, bo tak widzieli w grze. Powinniu płaćić słonu karu to możu ze łbu by im się to wybiłu.
@Zernestuj: całkowicie #!$%@?ąc od battlefielda to wizja gry, gdzie jest zaszczepiony jakiś psychologiczny dramat podlany nutką rewolucyjną brzmi intrygująco. Taki scenariusz, gdzie bohater musi podejmować złe decyzje, aby dążyć do celu, gdzie nigdy nie ma tych dobrych wyborów. Powolne staczanie się ku całkowitemu upadkowi w dążeniu do osiągnięcia nierealnych założeń, a wręcz utopii. Grałbym.
@Zernestuj: ok, a po polsku? Po #!$%@? mi w strzelance, do tego strzelance online wątek o niebinarnx babie, co jej się uwidziało, że jest chłopem czy co tam akurat wybrała z plejady postaci? To jest gra która ma konkurować mapami, ilością detali, ilością uzbrojenia, jakimiś perkami, stabilnością gry itd. Skoro "tfurcy" mają już w #!$%@? singla, to po co taki bełkot? Komu jest to potrzebne?
#battlefield2042 #bekazlewactwa #battlefield #gry
Komentarz usunięty przez autora
W dodatku jest też ustawa o ochronie języka polskiego. Przecież jak dzieciaki zaczną to czytać, to im się zacznie plątać jak się pisze poprawnie, bo tak widzieli w grze.
Powinniu płaćić słonu karu to możu ze łbu by im się to wybiłu.
#!$%@?ć z tym, to jest