Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Hemo +5
#wesele #impreza #slub #kiciochpyta
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.

Sam zamówiłem 3060 ti od gigabyte w cenie 2244zl w grudniu 2020, która aktualnie jest dostępna tylko w rev 2.0 i to w dobrych ilościach
https://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-rtx-3060ti-gaming-oc-8gb-gddr6-gv-n306tgaming-oc-8gd-2-0-5948618/
Ale co z tego jak uważają że to inny produkt, nawet mimo tego że na stronie GIGABYTE widnieje pod tym samym numerem seryjnym w tej samej specyfikacji. Ale jestem #!$%@?..
Nie uważacie że powinno się to nagłośnić? Te karty zamówiło setki ludzi, nabrali zamówień potrzymali kasę przez rok a teraz jak już mają karty to zamierzają anulować zamówienia XD
#afera #oszukujo #pcmasterrace #morele
źródło: comment_1634813427exhUgIWcp2KS2fIJHi5BTZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1634813607gn0oVRurBg83ZAkJuVkaWh.jpg
Pobierz@lilitch123: a jaką karę chcesz jej wymierzyć? Za szkalowanie przypominam można mieć proces karny, a na pewno cywilny.
Morele nabrało zamówień na kilka milionów złotych, przytrzymało kasę i #!$%@?ć. Ja sam złożyłem zaraz po premierze, i status miałem "Skompletowane do wysłania" ale po kilku dniach cofnęli do "W realizacji". Ba nawet informowali że to błąd mimo że w momencie zamawiania karta widniała jako dostępna. I tak czekania i czekania - 60 miejsce w kolejce, 30 miejsce i nagle nic nie wiadomo bo nie
Przecież mi chodzi o postępowanie prawne a nie szkalowanie w internecie które nic nie daje xDD ludzie pozamawiali towar, hajs zebrany a potem po roku że jednak go nie mają i proszę wybrać coś innego. To że Morele jest jakie jest znam na swoim własnym przykładzie z dawnych lat, więc już tam nie kupuję,
Komentarz usunięty przez autora