K---a zdalne to jest to. Wstałem 10min przed zajęciami jem sobie śniadanko na spokojnie przy kompie w wygodnym fotelu w piżamach przykryty kocykiem. Za oknem pizga, a ja wiem że nie muszę z---------ć pieszo na wydział ani siedzieć w obsranym akademiku tylko w moim przytulnym pokoju. Jest po prostu k---a idealnie, a niech ktoś się p----------i o kontakt z ludźmi. Jak będę potrzebował kontaktu z ludźmi to dzwonie do ziomów i wychodzimy na p--o. Wstępnie mam tylko ten tydzień zdalnie, ale liczę że jak ten dziad dziekan zobaczy przyrost zakażeń to przedłuży. #studbaza #studia
@DzikiPierun: Mam podobne przemyślenia odnośnie pracy zdalnej. Nie tracę 2 godzin dziennie na dojazdy, tylko wstaję i cyk jestem w robocie. Ciepłe kapcie, świeczka zapachowa dla klimatu, kawki, herbatki, jak zgłodnieję to idę po coś do kuchni i nie panikuję, że zabrałam do biura za mało kanapek. Kontakt z zespołem cały czas mam na Teamsach. Nawet jak się gorzej poczuję, to nie siedzę jak na szpilkach do końca dnia nie
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Wstałem 10min przed zajęciami jem sobie śniadanko na spokojnie przy kompie w wygodnym fotelu w piżamach przykryty kocykiem. Za oknem pizga, a ja wiem że nie muszę z---------ć pieszo na wydział ani siedzieć w obsranym akademiku tylko w moim przytulnym pokoju. Jest po prostu k---a idealnie, a niech ktoś się p----------i o kontakt z ludźmi. Jak będę potrzebował kontaktu z ludźmi to dzwonie do ziomów i wychodzimy na p--o.
Wstępnie mam tylko ten tydzień zdalnie, ale liczę że jak ten dziad dziekan zobaczy przyrost zakażeń to przedłuży.
#studbaza #studia