Aktywne Wpisy
Krs90 +74
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
Polak, maj son.
Pamiętaj, tylko mieszkania w powiatowych za 10 000 zł za m2, albo w wojewódzkich od 15 000 zł za m2, tanio promocja zaraz nie będzie, ludzie już jadą i wykupują w pakietach po 10.
[HIT] Wybierz mądrze.
Polak, maj son.
Pamiętaj, tylko mieszkania w powiatowych za 10 000 zł za m2, albo w wojewódzkich od 15 000 zł za m2, tanio promocja zaraz nie będzie, ludzie już jadą i wykupują w pakietach po 10.
[HIT] Wybierz mądrze.
qeti +9
#szuria #bekazszurow #ciekawostki
Zadajecie sobie takie ważne pytania?
1. Co robi egipska piramida na banknocie dolarowym?
2.
Zadajecie sobie takie ważne pytania?
1. Co robi egipska piramida na banknocie dolarowym?
2.
Dzwoniła do mnie kobieta, która przedstawiła się jako "koleżanka" z podbazy. Żeby nie było zweryfikowałem ją zadając parę pytań o wydarzenia z podstawówki. Pamiętała je wszystkie.
Organizuje ona zbiórkę na naszego "kolegę" z klasy. Ów kolega dostał... żeby nie zdradzać co, to powiem, że nowotworowego bólu d--y ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zrobiła litanię jaki to on nie był wspaniały i wesoły, taki przyjacielski. Przerwałem jej grzecznie przypominając, że zabawny był moim kosztem i uprzykrzaniem mi życia. Odparło oj no byliśmy dziećmi, poza tym byłem też winny bo go biłem (tak, kiedy prześladowcy próbowali się znęcać fizycznie to ich prałem [chodziłem na boks]), więc ona mi wyśle numer konta, ja się dorzucę.
Odparłem, że nie. Najpierw chcę z nim porozmawiać przez telefon. Zgodziła się i chciała mi podać numer telefonu, ale poprawiłem, że on ma zadzwonić do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz Mirki i Mirabelki, wiem że ze mnie pamiętliwy i mściwy członek, ale co prócz życzenia mu powodzenia w bolesnym umieraniu mogę mu przekazać? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo żadnych pieniędzy oczywiście nie zobaczy.
#przegryw w sumie to nawet #wygryw #logikaniebieskichpaskow #zemstabedzieslodka #zemstaprzegrywa
@dzapanisko: jeszcze nic nie zrobiłem. Typ ma do mnie najpierw zadzwonić. Ciekaw jestem czy będzie na tyle bezczelny lub zdesperowany żeby prosić swoją ofiarę o pomoc
@LeniwiecPracoholik: w sensie, że się nie zlitowałeś ani nie odpuściłeś.
Komentarz usunięty przez autora
@majkel_bialkov: jak ma siłę przyjechać to może xD
@farew3Ell: mi też się poprawił
@Dolan: @MorKal89: złotówki na niego nie wydam xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu