Aktywne Wpisy
calban +901
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +526
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Aktualnie od już kilku lat mają tyle zleceń że ludzi brakuje na całą drugą zmianę przez co firma traci setki tysięcy złotych. Zamiast podnieść pracownikom, zapłacić więcej niż inne lokalne januszexy to właściciel woli psioczyć że nie znajduje wyszkolonych pracowników za minimalną, nie wkładając w firmę ani złotówki od 15 lat.
Taki obraz "uciskanego" polskiego przedsiębiorcy
#antykapitalizm
Nie podnoszą = nie tracą na tym interesie
I dlatego to Ty jesteś na pozycji pracownika z bólem d--y o 5 tys, a nie właściciel czy kierownik tamtej firmy. Sam załóż działalność i pokaz wszystkim,
Co wy kuce macie w głowach broniąc każdego płacącego pod stołem janusza xD
Polecam czytać ze zrozumieniem bo to znajomy kierownik narzekał na pracowników, czy na podnoszenie minimalnej. Ja mu poprostu podałem rozwiazanie które jak widać potrafiło zaboleć Janusza/kuca nawet na drugim końcu Polski xD
@qwertyasdf: Nic dziwnego, że kogoś boli jak wypisujesz coś
Uuuu, to już nie narzekasz na stawkę, tylko płatność pod stołem? ( ͡°
To o czym pisałem to informacje przekazane przez kierownika - druga zmiana miała być tylko że aktualnie nie są w stanie skompletować nawet pierwszej.
A jak janusze biznesów narzekają to: "oj, biedni przedsiębiorcy, uciskani przez państwo i niekompetentnych pracowników..."
Najlepsze że kuceria wmawia że jest bezstronna i domaga się tylko "dobrowolnych umów" xD
Komentarz usunięty przez autora
Albo nigdy nie pracowali u Janusza i c---a się znają, albo sami są takimi Januszami
@nobrain xD bronicie tych przedsiębiorców a oni mają w dupie ludzi, ja wiem jak mniej więcej te cyferki wygladają w takich firmach. I normalnie każdy dokłada..... XD
@qwertyasdf masz całkowitą rację a polskie firmy bez taniej siły nie mają nic do zaoferowania
@fraciu: "mniej więcej wiem", no litości ( ͡° ͜ʖ ͡
@qwertyasdf: bierzesz jakiegos debila jako przyklad i sie podniecasz
nie żaden obraz tylko jakis patus