Aktywne Wpisy

OldTimer11 +57
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a

1 i 1/3 browara na głowę
Jak się okazało, kolega @ytong jest moim sąsiadem i w końcu udało się umówić na rower. W ostatniej chwili odezwał się też Damian który to zdecydował się dołączyć na wspólne kręcenie.
Rano wpakowaliśmy się w samochód i pojechaliśmy do Olkusza. Tam auto zostawiliśmy na parkingu i ruszyliśmy zbierać #kwadraty.
Na sam start rozgrzewający podjazd w kierunku Rabsztyna z dość sporym ruchem samochodowym. Na szczęście szybko odbijamy w boczne drogi gdzie aut prawie nie ma za to jest jazda po błocie i pagórkach. Na jednym z takich podjazdów Damian zauważ leżący w rowie 4pak żubra który to zabieramy i rozdzielamy między siebie.
W Zedermanie po około 30km robimy krótki postój na sklep i kierujemy się na zachód. Teraz mamy więcej jazdy po lasach. Na szczęście jazdy po piachu jest bardzo mało, za to kręcimy po ubitych drogach szutrowych. Lasy zachwycają kolorami liści. Słońce przebija się pomiędzy chmurami i robi się trochę cieplej. Objeżdżamy Bukowno i wjeżdżamy na teren kopalni piasku. Fotka wyrobiska z frontem chmur w tle i w promieniach słońca wracamy do Olkusza. Tam pakowanie rowerów i samochodem wracamy do Krakowa
Total tiles: 13340 (+29)
Max cluster: 2931(+81)
Max square: 34x34 (+1)
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
@Cymerek: Pech jednych może być szczęśliwym momentem drugich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy okazji. Miałem sprawdzić ile ścieżki rowerowej Bolesław-Olkusz już zrobili, ale jakoś w tamtą stronę nie kręciłem ostatnio. Nie kończy się przypadkiem tutaj? Tak mi to z Waszej trasy wygląda. O ile w ogóle pamiętasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To właśnie obok tego zjazdu na kopalnię piasku i ścieżka ma iść
Na takim szutrze jak na 1 zdjęciu spokojnie można lecieć 25km/h