Aktywne Wpisy
damianooo8 +259
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +41
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.5% (625)
- Nie 50.5% (638)
https://allegro.pl/oferta/renault-megane-laguna-kompresor-zestaw-naprawczy-10207785239
#motoryzacja #samochody #renault
O ile kompresor do kół zawsze warto mieć, to takie zestawy naprawcze... różnie
Działają, owszem - ale wulkanizatorzy kręcą nosem przy naprawie takich opon. Da się, ale nie każdy się za to bierze
Od siebie mogę polecić zwyczajnie kupno dobrego kompresora pod zapalniczę, tak żebyś dojechał do najbliższego wulkanizatora jak wjedziesz w gwóźdź, ew.
a i tak często kończy się na tym że po tygodniu powietrze znowu s-------a