Aktywne Wpisy
Goronco +768
theOstry +36
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Czy to mądre żyć z kobietą jak się jest gejem? Bo ja nie chcę samemu spędzić życia, gejem też nie chcę być, więc no.
Pytam każdego co ma coś do powiedzenia, ale głównie doświadczonych, którzy próbowali.
Głównie interesują mnie problemy, które mogą wystąpić, żeby je jakoś może rozwiązać za wczasu.
Oczywiście jak rodzina to i #dzieci
#teczowepaski #niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #zycie #rodzina #trudnedecyzje
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6169f047820612000adce0f2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Leszcz_Bagienny
Wesprzyj projekt
Nie. To kłamstwo w końcu przeniknie cię na wskroś i totalnie zniszczy od środka. Za kilka(naście) lat po prostu wylądujesz w gabinecie psychologa na długotrwałej terapii, w najlepszym przypadku z zaburzeniem nerwowym, w najgorszym z dwubiegunówką i depersonalizacją.
To i tak cię zaprowadzi do rozstania się, znajdziesz się w punkcie wyjścia, ale być może mając na garbie wyniszczone twoim kłamstwem dzieci
@AnonimoweMirkoWyznania: lecz się i nie marnuj nikomu życia.
@AnonimoweMirkoWyznania: tu nie potrzeba doświadczonych, żeby wiedzieć, jaka jest odpowiedź.
Ktoś nawet napisał o tym książkę.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Leszcz_Bagienny
Pomyślę nad twoją przepowiednią, ale czemu tak ma być, nie wiem. Przecież można mieszkać jak z przyjaciółką.
Druga kwestia dotyczącą rodziny. Tworzenie związku a później rodziny nie oznacza, że musisz mieć dzieci. Nie musisz, nikt tego nie sprawdza.
Ostatnia kwestia odnośnie dalszych działań, czyli co możesz zrobić. Spróbuj związku z aktualną dziewczyną. Nie ma w tym nic złego i po pewnym czasie
Musisz mieć serio #!$%@? ego w kosmos, jeżeli uważasz, że do końca życia uda ci się skutecznie kłamać i nigdy nie powinie ci się noga. W jakiś sposób będziesz musiał odreagowywać seksualnie, a wystarczy, że raz zapomnisz usunąć historię w przeglądarce.
Nie zmienisz tego, że jesteś gejem, nie ważne jak długo będziesz udawał i to wypierał. To trochę