Aktywne Wpisy

whitewolfik +363
Jeśli myśleliście, że już nic nie jest w stanie Was dzisiaj zaskoczyć, to poczytajcie to:
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z

thority +1976
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja

#programista15k #programowanie #praca
Pracuję w dużej firmie IT, która werbuje specjalistów z różnych dziedzin. Ja zajmuję się tam frontendem od 4 miesięcy i wszystko byłoby okej gdyby nie fakt, ze współpracuję z klientem zagranicznym, którego dialektu w ogóle nie rozumiem ( język angielski ) i bardzo mi to utrudnia pracę. Z początku myślałem, że to się kiedyś zmieni, ale dziś wiem, ze nie jestem przekonany, ze nagle zrozumiem dialekt. Jak Polak albo hindus mowi po angielsku - rozumiem, ale jak wkracza, strzelam, rodowity anglik - konam. Jest to rzecz nie do przejścia dla mnie i mam czuja, że kiedyś np nie zrozumiem taska i zawalę robotę. Na myśl ostatnio przychodzi mi zmiana pracy tak abym nie musiał rozmawiać codziennie z klientem do porzygu po angielsku, nie wiem… naprowadźcie mnie jak uderzyć w to. Czy w innych firmach łącznikiem miedzy klientem, a firma wykonywującą zlecenia jest PM czy zawsze programiści muszą świecić oczami za kod? Wcześniej pracowałem w innej firmie i było okej, ale stawka mi nie odpowiadała, teraz stawka lepsza, tylko ten język…
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6167390a820612000adc9928
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Leszcz_Bagienny
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Czy po prostu Twoja firma sprzedaje programistów na godziny i Cię gdzieś wcisnęli?
Komentarz usunięty przez autora