Aktywne Wpisy
dom_perignon +470
Kadet20 +92
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Na pierwszej wizycie zapłaciłam:
130 zł za wizytę lekarską
~ok.200 zł leki : Tetralysal i Acnelec w kremie
Na drugiej wizycie:
130 zł wizyta
170 zł leki : Tetralysal I Acnelec w żelu
Ogólnie to antybiotyk zażywałam przez 3 miesiące. Przez pierwszy miesiąc brałam dwa razy na dobę, później pani dermatolog zmniejszyła mi o jedną na dobę. Do tego zalecała żeby przemywać twarz rano i wieczorem emulsją- Cetaphilem EM, co uważam że dla mnie to jest najlepszy produkt do twarzy, nie kosztuje miliony monet a potrafi zdziałać cuda. Oczywiście antybiotyk brałam z cynkiem. Ograniczyłam mleko i inne produkty mleczne oraz słodycze (przynajmniej na wieczór).
Na zdjęciu po prawej mam lekki krem BB.
Zachęcam do leczenia trądziku i nie bagatelizowania tak jak ja to robiłam. Byłam mega głupia i jednocześnie było mi szkoda kasy, a nie zdawałam sobie sprawy ile wydawałam na "eksperymentalne" maści, leki, toniki itp. Które nic mi nie dawały.
#tradzik
Komentarz usunięty przez autora
ja właśnie kończę 9miesieczna kuracje izotekiem. Póki co efekt jest ekstra, ale boje się, że to wroci... mam 27 lat i poprzednie 10 probowalam wszelkich sposobów, masci, kremy, kosmetyki... w końcu 1,5 roku temu poszlam do nowego dermatologa i zaczęłyśmy działać jakos z sensem. Sprawdziła inne lżejsze leki, tetralysal tez przerobilam - bez efektu. Izotek dala w ostateczności, ale zadzialal. Ja miałam
@alinka123: pewien dermatolog mi to odradzał bo to tylko działa doraźnie, na dłuższą metę męczy to strasznie skórę podobno i ją wysusza
A tetrarysal brałem przez niemal pół roku.
@Efka585: tak, pomaga na kilka miesięcy potem nawrót i jest jeszcze gorzej, antybiotyk nie leczy, tylko zalecza na chwilę
dodatkowo przy tetra po dupie dostaje wątroba i włosy, więc warto coś osłonowego brać