Wpis z mikrobloga

i to niezależnie od opinii, którą posiada na temat kilku organizatorów tego wydarzenia.

@FailureMaster: Nikt o zdrowych zmysłach nie poprze hasła które wprowadza narrację odcięcia się od środków unijnych w zamian za możliwość zniszczenia trój podziału władzy w Polsce.
  • Odpowiedz
MO, każdy Polak, który nie jest sfrustrowanym i zakompleksionym ojkofobem, powinien poprzeć tę inicjatywę - i to niezależnie od opinii, którą posiada na temat kilku organizatorów tego wydarzenia.

@FailureMaster: zgadzam sie, każdy Polak powinien poprzeć inicjatywę delegalizacji tego ścieku.
  • Odpowiedz
którzy sprzedali niepodległość swoją i kraju (wiemy nawet za ile) destrukcyjnej autorytarnej władzy łamiącej własną konstytucję, działającej na szkodę jego mieszkańców i wycierających sobie złodziejskie gęby patriotyzmem.

@shiromaru: Lol, ciekawe niby w jaki sposób sprzedali niepodległość.
  • Odpowiedz
@FailureMaster: Widze malolat w dupie byl i gowno widzial. Pare ladnych lat temu ten marsz byl znakiem oporu wzgledem wladzy i mial znamiona niepodleglosciowe. Tak, byly burdy i prowokacje. Teraz to festiwal lizania kutasa pisowi, a ci “liderzy” to sprzedajne dziwki i moge wypier… z mojego kraju. Takze malolat, pakuj mandzur i tam sa drzwi.
  • Odpowiedz
@FailureMaster: nie popieram wyrywania drzew, rzucania kostką brukową albo racami. Bałbym się iść wśród tych kiboli drących ryja w kominiarkach. Uczestnicy tego marszu to w dużej części naziści, homofoby i zawadiaki szukający zadymy. Elo
  • Odpowiedz
@FailureMaster: zawłaszczenie tematu polskości przez kibolstwo, naziolów i pisiorów doprowadziło do tego, że jak jeszcze kilka lat temu chętnie szedłem ze swoimi dzieciakami na uroczystości 3. maja i 11. listopada, tak teraz odrzuca mnie na samą myśl ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz