Wpis z mikrobloga

IMO, każdy Polak, który nie jest sfrustrowanym i zakompleksionym ojkofobem, powinien poprzeć tę inicjatywę - i to niezależnie od opinii, którą posiada na temat kilku organizatorów tego wydarzenia.

@FailureMaster: O fajna hipokryzja. Na liderów nie patrzymy. No chyba że to Lempart z strajku kobiet. Albo Kijowski z KOD, lub ktokolwiek inny z demokratycznej opozycji.

Fajne tez to hasło, od ludzi, któzy się sprzedali za miliony od pis by być bojówką
  • Odpowiedz
@FailureMaster: To jak organizowane jest wydarzenie i co się na nim dzieje wpływa na odbiór takich zgromadzeń. Na poprzednim marszu zorganizowanym przez Rot Marsz Niepodległości dochodziło do walk z policją, rozrób i podpalenia.

Czy nadal każdy Polak powinien poprzeć tę inicjatywę?
  • Odpowiedz
Fajne tez to hasło, od ludzi, któzy się sprzedali za miliony od pis by być bojówką SS kaczoparte XD

@grubson234567: "Niepodległość" tyczy się stricte kraju, a nie osobistej postawy.
@SirSherwood: Ale to było pojedyncze wydarzenie - tak samo mogę napisać, że lewicowcy to ludzie masowo bijący matki ( #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i, że z tego powodu nie da się
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 195
@FailureMaster:

Cieszę się, że jestem zakompleksionym ojkofobem, bo nie mam zamiaru popierać inicjatywy faszoli, którzy podpalają stolicę mojego kraju i niszczą mieszkania niewinnym ludziom.
N.....t - @FailureMaster: 

Cieszę się, że jestem zakompleksionym ojkofobem, bo nie m...
  • Odpowiedz
@FailureMaster: Są lepsze sposoby obchodzenia tego święta niż darcie mordy z bandytami narodowymi z okazjonalnym podpalaniem mieszkań bo wisi tęczowa flaga ;) Wole już iść na paradę w Poznaniu, zjeść rogala swietomarcińskiego i spędzić dzień niepodległości radośnie, nie zawistnie jak troglodyci narodowi pokroju bakiewicza.
  • Odpowiedz
Są lepsze sposoby obchodzenia tego święta niż darcie mordy z bandytami narodowymi z okazjonalnym podpalaniem mieszkań bo wisi tęczowa flaga ;) Wole już iść na paradę w Poznaniu, zjeść rogala swietomarcińskiego i spędzić dzień niepodległości radośnie, nie zawistnie jak troglodyci narodowi pokroju bakiewicza.

@grubson234567: Ok... czyli Twoim najważniejszym argumentem są osobiste odczucia i preferencje co do sposobu obchodzenia tego święta? Nie uważasz, że to jest trochę... słabe? :)
  • Odpowiedz
@FailureMaster: ok skoro nie uderzamy w organizatorów to wystarczy wziąć pod uwagę, że kibolstwo z całej Polski już zwołuje się na ten marsz krzycząc coś o mitycznej antifie. Po raz kolejny "obronią" nas przed ową antifą niszcząc stolicę i wojując z psiarnią. Każdy prawdziwy patriota nie chce mieć nic wspólnego z tym spędem.
  • Odpowiedz
@SynGilgamesza: A nie uważasz, że nie powinno się patrzeć na całość przez pryzmat pojedynczego incydentu? Tym bardziej, że doszło do szeregu prowokacji ( co zostało potwierdzone ). Policja nie spełniła swoich funkcji, doszło do chaosu - IMO, tak to powinno się interpretować.
  • Odpowiedz
@FailureMaster: Chętnie bym poparł takie hasło, bo bardzo mi się podoba, ale jest jednocześnie niestety antytezą postawy organizatorów, którzy sprzedali niepodległość swoją i kraju (wiemy nawet za ile) destrukcyjnej autorytarnej władzy łamiącej własną konstytucję, działającej na szkodę jego mieszkańców i wycierających sobie złodziejskie gęby patriotyzmem.

W obecnej sytuacji nic nie zagraża naszej niepodległości bardziej niż działania rządzącej koalicji oraz jej tituszek w postaci Bąkiewicza i jego piesków.
  • Odpowiedz
@FailureMaster: Opie. „Incydentów” tego środowiska jest na pęczki w ciągu ostatnich 10 lat XD o ile nacjololo szerzyły propagandę „winy Tuska” i „prowokacji” tak po 1 roku względnego spokoju w 2015 nic się nie zmieniło pod tym względem. Bandytyzm to nie patriotyzm dlatego nigdy w tym marszu nienawiści brać udziału nie będę. Tym bardziej ze organizują to bojówki pisowskie które napadały na uczestników pro dekomratycznych protestów od ostatnich kilku lat.
  • Odpowiedz
O kolejni ''antysystemowcy'' znowu robią akcje wspierajacą aktualną narracje władzy służacą do utrzymania koryta pod pretekstem głoszenia patriotyzmu. Nowe nie znałem.
  • Odpowiedz