Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +570
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Jestem absolwentem bezwartościowych studiów (europeistyka). W wieku 24 lat rozpocząłem swoje życie zawodowe w magazynie z płytkami i armaturą. Moje pierwsze stanowisko to magazynier, a następnie magazynier/operator wózka widłowego. Siedzę tu już prawie 6 lat przy czym zarabiam 3100 netto miesięcznie. Chciałbym zmienić pracę mam dość fizycznego zapieprzania, ale nie mam doświadczenia w żadnej innej branży. Jedynie chwile podczas studiów dorabiałem jako kelner i roznosiłem ulotki. Nie umiem nic robić, nie mam żadnych zainteresowań. Z innych kwalifikacji to mam jeszcze prawo jazdy kat. B oraz posługuję się językiem angielskim na poziomie B2/C1. W jakiej branży mogę zarobić podobnie, ale nie pracując fizycznie? Macie jakieś pomysły?
#praca #przegryw #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #616287dc820612000adc3c20
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: its over
@AnonimoweMirkoWyznania: a odmień być