Aktywne Wpisy

źródło: il_1588xN.988523620_hojm
Pobierz
glider_pro +103
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

co polecilibyście 21 latkowi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
poprzednio używałem tego Diora w pic poniżej (eau de toilette), spodobało mi się takie drzewne pachnidło, szukam czegoś podobnego czym mógłbym psikać się codziennie, żeby był trwały i miał jakąś projekcję (ten dior miałem wrażenie, że jednego dnia wytrzymywał długo na skórze i sam go czułem po jakichś ~4h, innego dnia psiknąłem i po jakichś 3h czułem go po zbliżeniu do nadgarstka) ewentualnie mógłbym kupić jakiś zestaw perfum tego typu rozlanych po 10ml
budżet: raczej tak do 250-300zł
jak znacie inne ciekawe, wyróżniające się zapachy, dla osoby w moim wieku również nie pogardzę i sprawdzę/poczytam o nich :)
#perfumy
źródło: comment_1633781670yxLR8zH3D8FFv7fdML5Q94.jpg
Pobierz@piotrking4: I od tego zacznij.
@piotrking4: Uciekać czym prędzej póki masz pieniądze w portfelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na daily, dla młodego polecam bardziej Pradę L'homme, YSL Homme, JPG Le Male, Encre Noire, Burberry London
@piotrking4: ja bym polecił montblanc Explorer, sprawdź go jest super na codzienny użytek
Zawsze może też zainwestować w Montblanc Individuel.
Ale to oczywiscie moja indywidualna ocena, możemy miec rozne zdanie
Club de Nuit Man Intense, chyba pójdę w to, cena też nie wygórowana to można przetestować
Montblanc Explorer też podobno spoko, ale w opiniach u Armafa widzę, że jest to jeden z najlepszych klonów Aventusa, nie wiem ile w tym prawdy i się na tym nie znam ale kusi mocno
W tym wieku i to jeszcze na początek to jakieś słodkie cytrusy najlepsze a nie encre albo le male.
@piotrking4 bierz jakiegoś armafa cdnim i uciekaj z tagu zanim się wciągniesz
A Le Male dużo bardziej pasuje do 21 latka niż Dior Homme