Aktywne Wpisy
kluskizserem +393
Obczajcie tę akcję.
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
HondaCivic +9
To już jest... to po prostu brak słów i te dzieciaki na tym klipie ehhh
#praca #finanse #heheszki #mediaexpert #rakcontent #polska
@TymRazemNieBedeBordo: w okresie świątecznym to każda stawka jest c-----a xD
3,8k na rękę to tak akurat żeby móc opłacić mieszkanie w mieście wojewódzkim, czyli tam, gdzie tyle mogą płacić na magazynie i mieć co jeść. To dużo?
@zordziu: oesuuu
Kiedy wy zrozumiecie, że wysokość płacy w największym zakresie nie zależy od tego, czy "je zapirdul czy go nimo", tylko od tego jak długo trzeba szukać kolejnego pracownika.
Jeśli zwolni ci się jeden kierujący, to robisz takie ogłoszenie (bo serio ten styl ogłoszenia jest specyficzny, pod specyficzną grupę ludzi, do któych to przemawia) i hopla przyłazi kolejny, albo z łapanki bierzesz kolejnego co potrafi obsługiwać dwa pedały i kierownicę + tam ze dwie wajchy góra dół, to choćby tam był zasuw 24/7/365, to będzie co najwyżej kilka(naście?) % więcej, bo to wciąż robota w stopniu skomplikowania dla tej przytoczonej małpy.
Podnoszenie kwalifikacji jako remedium na całe zło. xD
Nawet nie chce mi się tłumaczyć jak płytkie jest to rozumienie problemu.
Ja Ci tylko napisałem, że praca ciężka fizycznie nie jest taka łatwa, a Ty mi tu jakiś kołczing i prawach rynku i ambicjach urządziłeś.
@zordziu: Pewnie, nie masz co słuchać, ważne że do 1 starcza, na michę jest, wakacje we władku w klitce "U stacha zimmerfrei", no i oczywiście oczko w głowie passat 1.9 albo E46 1.8 ale z nalepką ze stacji benzynowej ///M ( ͡~ ͜ʖ ͡°)ノ⌐
Idealnie obrazujesz toksyczny problem, który drąży tę piękną krainę.
No nie można rozumieć problemu pracowników najniższego szczebla nie będąc jednym z nich. No nie da się! Inaczej się telletowi mózg zawiesza.
Kto to widział szanować każdą pracę, vivat wyścig szczurów. Stan na koncie jedyną reprezentacją życiowej ambicji. xD
@zordziu: Ja nie mówię, że nie szanuje - bez sprzątaczek i wózkowych to bym się kawy nie napił. Tylko mój szacunek się kończy, jeśli ktoś magicznie oczekuje:
żeby za tą jego prostą pracę, płacić nie wiadomo ile, skoro można go zastąpić kolejnym, bo jego praca