Dwadzieścia minut temu jakiś Janusz czy Dimitri jadący na północ po M1 tirem z dumnym logiem TRANSPOL (rejestracja POB przód i tył) , pomiędzy Leicester a Loughborough postanowił wskoczyć sobie z partyzanta na środkowy pas w trakcie jak go przepisowo wyprzedzałem...no prawie, 75mph było na liczniku według wujka gugla).
W pierwszym odruchu miałem dylemat czy ryzykować niebezpieczną dla mnie obcierkę i potencjalnie zmienić auto. Obcierka z tirem, nawet w suvie to jednak nie jest mądry pomysł i na szczęście zmieściłem się na prawym pasie.
Parę sekund później uaktywniła się uśpiona mentalnośc z kraju urodzenia i przebłysk aby kretynowi pomóc przetestować hamulce.
Ułamek sekundy po tym doszło do mnie jendak, że ja dzisiaj zasnę z cyckiem żony w ręce a Janusz będzie przez najbliższe parę dni srał do żwira.
Odjechałem nawet nie trąbiąc. Z wiekiem człowiek mądrzeje.
@Jason_Stafford: Dla właściwego #!$%@? transa wystarczy ustawienie się przed takim 50m, zrównanie prędkości i zdjęcie nogi z gazu. Zawsze jest opcja ucieczki na pobocze.
@Wujek_Fester: Dobrze kombinowałeś miras, może gwałtowne hamowanie niezbyt dobre bo jak ktoś wspomniał zmiotłoby cię z planszy, ale grzeczni wyhamować do dziadkowej prędkości można było ( ͡°͜ʖ͡°) A Ci co się prują to są ci sami co możesz im nasrać, a oni będą się bali odezwać.
Parę sekund później uaktywniła się uśpiona mentalnośc z kraju urodzenia i przebłysk aby kretynowi pomóc przetestować hamulce. Ułamek sekundy po tym doszło do mnie jendak, że ja dzisiaj zasnę z cyckiem żony w ręce a Janusz będzie przez najbliższe parę dni srał do żwira.
@Wujek_Fester: wystarczy, żeby miał kamerkę i nikt by po tobie nawet nie zapłakał ( ͡°͜ʖ͡°)
W pierwszym odruchu miałem dylemat czy ryzykować niebezpieczną dla mnie obcierkę i potencjalnie zmienić auto. Obcierka z tirem, nawet w suvie to jednak nie jest mądry pomysł i na szczęście zmieściłem się na prawym pasie.
Parę sekund później uaktywniła się uśpiona mentalnośc z kraju urodzenia i przebłysk aby kretynowi pomóc przetestować hamulce.
Ułamek sekundy po tym doszło do mnie jendak, że ja dzisiaj zasnę z cyckiem żony w ręce a Janusz będzie przez najbliższe parę dni srał do żwira.
Odjechałem nawet nie trąbiąc.
Z wiekiem człowiek mądrzeje.
#uk #polscykierowcy #bekaztransa #janusze #przemyslenia
@Wujek_Fester: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ serio?
Komentarz usunięty przez autora
@Jason_Stafford: Nie doszło do tego, ale trzeba umieć czytać ze zrozumieniem.
@Wujek_Fester: Prawidłowa reakcja.
źródło: comment_1633512384xx5RX3bbkECXsDiZvsTWcX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A Ci co się prują to są ci sami co możesz im nasrać, a oni będą się bali odezwać.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@exyvL: Ciekawe rytułały masz tam u siebie na wiosce.
@Wujek_Fester: wystarczy, żeby miał kamerkę i nikt by po tobie nawet nie zapłakał ( ͡° ͜ʖ ͡°)