Dziwne że na wykopie wszyscy podobno już dawno wrócili do normalności, ale jakoś w sklepach czy komunikacji miejskiej 90% ludzi dalej chodzi w kagańcach. Albo wykopki znowu coś zmyślają, albo w dość ciekawy sposób definiują "normalność". #koronawirus #bekazcovidian
@Tallahasee: kwestia punktu odniesienia. W wojewódzkich faktycznie może być tego nie widać, ale małe miasta, wsie. Duża część ma to gdzieś. I nie powinieneś tego bagatelować, bo duża część naszego społeczeństwa nie mieszka w wielkich miastach wojewódzkich.
@Tallahasee: To chyba zależy od miejsca, miasta, dnia… w Gdansku jak chodzę bez maski to w 3 sklepach mi zwracają uwagę i mało kto już nosi, a jak nosi to na brodzie
Za to w Poznaniu wszedłem do pierwszej lepszej biedronki, chyba wszyscy mieli maski, i jeszcze babka się do mnie sprula ze co ja sobie mysle, jakie zwolnienie
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#koronawirus #bekazcovidian
@cacum3: to dlaczego nigdy wcześniej ich nie nosiłeś gdy chorowałeś?
Za to w Poznaniu wszedłem do pierwszej lepszej biedronki, chyba wszyscy mieli maski, i jeszcze babka się do mnie sprula ze co ja sobie mysle, jakie zwolnienie